Hur du uppdaterar drivrutinerna för en iPod Nano i Windows Vista

January 25

Hur du uppdaterar drivrutinerna för en iPod Nano i Windows Vista


Medan du uppgraderar den fasta programvaran på din iPod Nano krävs inte kan göra så reparera eventuella buggar eller fel som kan förekomma i enhetens nuvarande firmware version. Uppdateringen för iPod Nano är en gratis nedladdning tillgänglig via iTunes-programmet, som löper på både PC och Macintosh-datorer. Innan du uppgraderar din iPod Nano drivrutiner i Windows Vista, söka efter programuppdateringar via Windows Update program på datorn för att säkerställa programvara kompatibilitet.

Instruktioner

1 Klicka på Windows-menyn och sedan på "Alla program" och "Windows Update" i menyn. Klicka på länken i sidofältet i Windows Update fönstret "Sök efter uppdateringar". Markera kryssrutan bredvid de tillgängliga uppdateringar och klicka sedan på "Install" -knappen. Om inga uppdateringar är tillgängliga, avslutar Windows Update applet.

2 Klicka på Windows menyknappen, "Alla program" och "iTunes" att köra iTunes-programmet på datorn. Anslut iPod USB-kabel till USB-porten finns på framsidan eller baksidan av datorn, och anslut den andra änden av sladden i botten av iPod Nano.

3 Klicka på fliken iPod Nano i iTunes sidofältet, och klicka på "Sammanfattning" fliken högst upp i iTunes-fönstret.

4 Välj "Leta efter uppdatering" i avsnittet Sammanfattning av iTunes och välj "Ladda ner och installera" -knappen på bekräftelseuppdateringsfönstret.

5 Låt iPod Nano ansluten till datorn medan iTunes-programmet hämtar den senaste firmware-versionen. IPod Nano kommer att visa en statusrad på skärmen för att visa status för uppdateringen.

6 Loss iPod-kabeln från iPod Nano dockningskontakten när installationen är klar och iPod Nano visar en säkert att koppla meddelande.