Hur man ansluter MP3-spelare till B9 Tribeca

June 20

Hur man ansluter MP3-spelare till B9 Tribeca


B9 Tribeca är en sju passagerare sport utility fordon som konstruerats och tillverkats av Subaru. Det är inte en av den handfull nya fordon som kommer MP3-spelare-klar, men det finns sätt att införliva en bärbar MP3-spelare i lyssnarupplevelse i din Tribeca.

Instruktioner

1 Anslut en trådlös FM-sändare till MP3-spelaren. Det gör att du kan lyssna på ljud via en tom FM-station tas över av sändaren. En tom station är en med massor av statisk. Sändaren kan sända en låg effekt ersättning för den stationen, bestående av ljud som kommer från din MP3-spelare.

2 Köp en trådbunden FM-modulator. Såvida du inte är helt bekväm isärtagning Tribeca s stereo, bör du ha det installerat av en professionell. Många bilstereo återförsäljare erbjuder gratis installation med köp av en produkt som denna. Modulatorn skulle kopplas direkt till antennanslutning för stereo. Du kan styra vad FM-station den overtakes med en liten styrenhet inne i fordonet. Den arbetar på liknande sätt som den trådlösa sändaren, men är mer tillförlitlig och tillhandahåller bättre ljudkvalitet.

3 Köp en extra ingångskabel. Detta bör också installeras av en professionell, eftersom det är en komplicerad process. Tar denna väg kommer att ge dig den bästa kvalitet MP3-uppspelning i bilen. En ljudkabel skulle kopplas in i AUX-ingång på baksidan av din Tribeca stereo. Du skulle helt enkelt ansluta den till hörlursuttaget på MP3-spelare och använda spelaren normalt.