Felsökning en Samsung L100

June 27

Felsökning en Samsung L100


Samsungs L100 kompakt digitalkamera har en 8,3 megapixel bildsensor. Kameran innehåller internt minne på 10 MB och är utbyggbart med Secure Digital (SD) kort. Senaste kamera tekniska funktioner som ansiktsigenkänning ingår också. Problem med Samsung L100 kamera kan omfatta frågor som rör effektförlust och uppspelning inspelning. Du kan rätta till problem som uppstår genom att följa några felsökningssteg.

Instruktioner

1 Sätt i nya batterier om kameran befogenheter ner vid användning, kameran startar inte alls, eller det finns inga tecken på liv. Kom ihåg att batterierna dräneras snabbare i kalla förhållanden, så om du upplever snabbare än normala ström utarmning, hålla L100 i en varm ficka och bara ta bort det när du vill skjuta.

2 Gör ändringar Samsung L100 rekord inställningar om bildkvaliteten är inte vad du förväntade dig. Använd förprogrammerade scen inställningar för bästa resultat. Justera sceninställningarna med hjälp av ratten på kamerans ovansida. Alternativen inkluderar Landskap, Närbild, barn och mer. Ikonerna på ratten representerar inställningarna. Exempelvis ikonen bergen representerar Liggande. Försök skottet igen.

3 Tryck på FD (ansiktsigenkänning) knapp --- det är knappen längst ned till höger på baksidan av kameran --- om du har problem med fokus och exponering på ansikten. FD är endast tillgänglig i Auto, Program, manuell, DIS, Hjälpguide, Porträtt, Barn, och Beach & Snow lägen, dock. Trycka ned avtryckaren halvvägs för att fokusera, och sedan hela vägen för att ta bilden.

4 Ta Samsung L100 batteri, sätt i batteriet och slå på kameran igen om du har problem med uppspelning eller kameraknapparna fungerar inte. Detta kommer att återställa kameran.