Hur man använder en 3G-telefon

July 26

Hur man använder en 3G-telefon


Sedan starten har Apple iPhone blivit en av de mest kända mobiltelefoner. Med sin pekskärm och stora Internet webbläsarfönster, är Apple iPhone en rolig enhet att äga. Med alla program och ny teknik programmeras in i 3G, lära sig att använda telefonen kan vara en utmaning för nya användare. Vissa grunderna om hur man surfar på Internet, öppna knappsatsen och hitta program är till hjälp för nya användare.

Instruktioner

1 Ring ett samtal. 3G iPhone erbjuder många saker, men det är också en grundläggande mobiltelefon. Att ringa ett samtal, tryck på den gröna knappen med telefonikonen. Detta öppnar ett skyltfönster med nyligen placerade samtal. Längst ner finns en knappsats ikon som används för att slå nummer, en telefonsvarare ikonen för att hämta meddelanden och en kontaktikon för dina sparade telefonnummer.

2 Surfa på internet. Tryck på den blå ikonen märkt "Safari". Apples Safari programvara är webbläsaren för iPhone 3G. Genom att trycka på knappen öppnas automatiskt ett webbläsarfönster. Den övre delen av webbläsaren har ett navigeringsfält, precis som en på en datorns skrivbord. Skriv in en webbadress och Safari navigerar till den.

3 Skicka ett textmeddelande. Tryck på den gröna knappen med samtalet bubblar. Ett fönster visas med en lista över de senaste samtalen. Klickar på en ny konversation visar tidigare textmeddelanden med att viss kontakt. Om du vill skicka ett nytt meddelande skriver ett meddelande i textrutan längst ner på skärmen.

4 Lyssna på musik. Tryck på den orange knappen med ikonen iPod. En skärm visas med en lista över laddad musik. Tryck på den låt du vill lyssna på, och 3G spelar det.

5 Ta en bild. 3G kommer med en inbyggd kamera. Tryck på den grå knappen med kameraikonen. Kamerafunktionen öppnas visar målet. Tryck på "Snap Picture" knappen längst ner för att ta en bild.