Hur man skickar musik från en dator till en mobiltelefon via ett textmeddelande

August 29

Ett sätt att dela musik med andra skickar MMS från din dator. Dina mottagare får din fil på sin mobiltelefon. Innan du skickar meddelanden kan du vill kontrollera med din operatör för restriktioner för att skicka meddelanden.

Instruktioner

1 Logga in på din mobiloperatör bolagets hemsida. Gå till avsnittet på webbplatsen "Meddelanden" och klicka på "Skicka ett meddelande" -länken. Logga in på ditt konto med 10-siffriga mobiltelefonnummer och lösenord. Vart och frasering för avsnittet "Meddelanden" kommer att variera på varje webbplats. Använder webbplatsen, hitta musikfilen på datorn som du vill dela.

2 Dra och släpp filen i "Dra ljud här" på röd grafik som liknar en mobiltelefon. Skriv ditt meddelande till mottagaren direkt under där du bara har placerat din ljudfil. Klicka på högerpilen för att gå vidare till nästa bild.

3 Skriv in mottagarens mobilnummer och klicka på "Preview & Skicka" -knappen. Kontrollera att du har valt rätt ljudfilen. Skicka ditt meddelande.

Tips

  • Du måste registrera ett online-konto på din mobiloperatörs hemsida innan du kan skicka MMS till mobiltelefoner på nätet. Registrering kommer med en betald planerings- och du behöver bara din 10-siffriga mobiltelefonnummer och lösenord för att registrera. Beroende på din nuvarande mobiltelefon bunt planen, kan du faktureras per meddelande som skickas från ditt konto. Användare som har köpt den obegränsade meddelande planer kan skicka meddelanden utan extra avgifter, efter registrering för ett online-konto.