Hur man testar en telefonanslutning

May 2

Hur man testar en telefonanslutning


Telefon anslutningsproblem kan ligga i ditt hushåll ledningar eller med telefonbolaget, vilket är anledningen till tekniker uppmanas att diagnostisera dem. Frustration fästen veta du spenderar pengar för en mindre telefonförbindelse problem som du kan fixa själv. Att lära sig att testa och felsöka telefonlinje anslutningar kan hjälpa dig att spara lite pengar och öka din tekniska know-how.

Instruktioner

1 Öppna nätverksgränssnittsenheten, eller NID, koppla ur modularkontakt inne från uttaget och anslut en fungerande telefon i jacket. NID kan lokaliseras genom att följa den linje som löper från telefon hjälpmedelpol in i ditt hus eller lägenhet. Lyssna efter en kopplingston. Om det inte finns någon, det finns troligen ingen ström eller signal som kommer från telefonbolaget, vilket innebär att linjen är förmodligen fungerar bra. Kontrollera med ditt telefonbolag för att se till så är fallet.

2 Gå till telefonkopplingsdosan eller hubb om du har en. Telefon nav ansluta direkt till NID och fördela makt och signaler till alla telefoner i ditt hem. Anslut en fungerande telefon i NID prov uttaget och lyssna efter en kopplingston. En kopplingston kunde bekräfta att linjen kommer från NID till kopplingsdosan fungerar.

3 Testa alla dina telefoner för att kontrollera om de arbetar. Anslut varje telefon i test uttaget inne i NID och kontrollera var och en efter en kopplingston. En defekt telefon kan påverka hela kretsen, vilket är varför det är viktigt att bekräfta att alla dina telefoner fungerar.

4 Koppla bort alla andra enheter som är anslutna till telefonlinjen, som nummerpresentation, fax, modem, och säkerhets prylar, sedan lyssna efter en kopplingston. Om det finns en kopplingston, en av enheterna tidigare anslutna till ledningen orsakade kretsen inte fungerar. Anslut varje enhet en åt gången och lyssna efter en kopplingston. Om kopplingston upphör efter en enhet är ansluten, är den enheten defekt och orsakar telefonkretsen inte fungerar.

5 Anslut varje telefon i hemmet till dess motsvarande jacket och kontrollera vilka som inte har en kopplingston. Spåra kabeln kommer från telefonjacket till NID eller kopplingslådan (om du har ett) för varje telefon som inte har någon kopplingston, och kontrollera kabel för eventuella skador eller nedskärningar.