Hur man kan blockera Skaffa det nu från Verizon

February 26

Hur man kan blockera Skaffa det nu från Verizon


Verizons "Get It Now" applikation ger dig tillgång till poster såsom ringsignaler, bakgrundsbilder, tillbakaringningen toner och annat innehåll för din mobiltelefon. Detta innehåll kommer ofta till ett pris av $ 1 till $ 5 per objekt, som kan lägga upp snabbt och lämnar dig med en enorm faktura varje månad. Du kan blockera åtkomst till "Get It Now" så att du inte kommer att kunna ladda ner dyra innehåll.

Instruktioner

1 Gå till Verizon Wireless webbplats och logga in på ditt konto "My Verizon". Om du inte har Verizon online-konto tillgång, klicka på "Registrera dig" för att registrera ett nytt online-konto. Detta är en gratis tjänst som erbjuds av Verizon.

2 Välj "Verizon skyddsåtgärder" från ditt konto på startskärmen och välj sedan "Användnings Controls."

3 Välj "Block Services" och sedan "Lägg till / ta bort Block Services."

4 Klicka på kryssrutan bredvid "Block Application data / Media Center." Detta kommer att blockera nya hämtningar från "Get It Now." Välj "Spara".

Tips

  • Om du vill blockera extra avgifter till ditt konto kan du vill blockera V-Cast musik, mobil-TV och video. Gör detta genom att placera fästingar i rutorna på "Lägg till / ta bort Block Services" skärm.
  • Blockering "Get It Now" inte kommer att blockera program som redan har hämtats innan blocket infördes. Kontrollera dina tidigare hämtade program för att se till att de inte drabbas av månatliga eller per användning avgifter samt.