Hur man ställer in en Nikon Capture NX

October 19

Hur man ställer in en Nikon Capture NX


Capture NX är ett bildredigeringsprogrammet från Nikon som förenklar många grundläggande redigeringsfunktioner. Medan Photoshop har mer kreativa möjligheter, för bildretusch, såsom ljusnande eller mörkare bilder och gör färgbildtexter, Capture NX kontroll poängsystem, som låter dig sätta in en redigeringspunkten någonstans i bilden och justera storleken på redigerings du vill göra gör snabb redigering enkelt. Capture NX är också idealisk för arbete med NEF-filer, som är Nikons RAW format som skapats av Nikon D-SLR-kameror.

Instruktioner

1 Sätt i Capture NX CD och vänta på att installationsprogrammet att starta. Om det inte startar automatiskt, gå till CD-enheten på datorn och dubbelklicka på ikonen Capture NX på enheten.

2 Välj region från listan som visas och klicka på "OK".

3 Välj ett språk från listan som visas och klicka på "OK".

4 Låt installatören att installera programmet i den angivna platsen på din dator. På en Windows-dator, installations installerar även Microsoft .NET Framework om det inte redan är installerat och datorn måste startas om när installationen är klar.

5 Dubbelklicka på NX-ikonen Capture på skrivbordet och starta programmet. Ange ditt namn och produktnyckeln från installationsskivan och klicka sedan på att fortsätta att köra programmet.

Tips

  • Tappa inte produkten registreringsnyckel, eftersom det kommer att behövas för att göra programuppdateringar från Nikon.