Hur man använder hörlurar med en iPhone

April 30

Hur man använder hörlurar med en iPhone


Apples iPhone smartphone-enheten har en inbyggd port som låter dig ansluta alla typer av vanliga hörlurar till telefonen. Använder hörlurar är perfekt när du är i en bullrig miljö eller vill lyssna på iPhone medier privat. Vissa hörlurar även ha en mikrofon som kan användas med iPhone telefonprogrammet.

Instruktioner

1 Slå på iPhone om det är för närvarande avstängd. Tryck och håll dess vilo- / väckningsknappen, som ligger i det övre högra kanten av enheten, tills Apple-logotypen visas på skärmen.

2 Anslut vilka hörlurar som med en standard 3,5 mm i hörlursuttaget på den övre vänstra kanten av iPhone.

3 Tryck på hemknappen iPhone front för att aktivera sin pekskärm. Dra fingret från vänster till höger för att låsa upp den. Tryck på en mediaspelare, såsom "iPod" eller "YouTube," för att börja spela media genom de anslutna hörlurarna.

4 Justera iPhone volym om den resulterande ljud i hörlurarna är för högt eller för lågt. Leta volymkontrollerna på den vänstra kanten på telefonen. Tryck på den övre knappen för att öka volymen i hörlurarna eller tryck på den nedre knappen för att sänka volymen.

Tips

  • Några av Apples officiella iPhone hörlurar inkluderar en inbyggd mikrofon på hörlurssladden. När hörlurarna är anslutna till iPhone, kan du svara eller ringa ett telefonsamtal och tala direkt in i mikrofonen på hörlurarna i stället för att sätta iPhone i ansiktet. Den inbyggda mikrofonen på hörlurarna aktiveras automatiskt när du börjar använda iPhone telefon app.