10 Essential iPhone Apps

February 17

Den iPhone har fungerat som ett sätt att få kontakt med andra människor och att underhålla sina ägare sedan dess ankomst. Det finns många kategorier som iPhone apps är hjälpsam och trevlig. Oavsett om du är intresserad av underhållning, spel, produktivitet eller social interaktion, det finns ett antal program som är nödvändiga.

Instagram

Det finns en hel del program som gör att du kan ta ett foto och sedan redigera den, men Instagram kan du också snabbt lägga upp bild på Facebook eller Twitter, eller till SMS eller e-posta den till vänner.

Priskontroll av Amazon

Denna app kan du skanna streckkoden på en produkt och göra en snabb sökning och jämförelse av priset på Amazon.com. Denna app är viktigt när man beslutar om du får det bästa erbjudandet.

netflix

Om användarna har en Netflix-konto redan ställt in, då de kan strömma någon av de filmer eller TV-program i deras bibliotek utan extra avgift. Detta är en praktisk underhållning app när du behöver för att döda någon gång.

Hitta min iPhone

Om du någonsin förlora eller har din iPhone stulen, kommer denna app kan du gå till webbplatsen och se var din telefon är på en karta. Du kan också låsa och torka telefonen på distans.

Tända

Kindle app gör att du kan läsa alla böcker, tidningar eller blogginlägg som du har hämtat till en Amazon Kindle på din iPhone också.

material Lens

Word Lens är en förbättrad verklighet app som du kan peka på en skylt skriven på ett annat språk och det kommer att översätta tecken. Du kan också peka på en skylt skriven på engelska och har det översätta det till ett annat språk.

Documents To Go

Denna app kan du öppna och redigera Microsoft Office-dokument på iPhone. Detta innebär att appen gör att du kan arbeta med projekt och dokument från bekvämligheten och enkel telefonen.

Instapaper

Instapaper kan du spara någon webblänk som du vill och sedan läsa den via appen på din fritid.

Arga fåglar

Angry Birds är ett av de mest populära spelen på iPhone. Den ursprungliga fysik-baserade spel har gett upphov till flera uppföljare, såsom Angry Birds Seasons och Angry Birds Rio. Även program som stöd i arbetet är viktigt, att få några ned tid att spela är viktigt också.

Google Earth

Google Earth ger användaren möjlighet att få vägbeskrivningar till och från någon destination hon väljer, liksom att få en Google Maps vy av platsen. Anvisningarna kan skräddarsys för att köra, promenader eller kollektivtrafik.