JVC Hårddisk Videokamera Instruktioner

January 28

JVC Hårddisk Videokamera Instruktioner


JVC gör en mängd olika hårddiskar videokameror som en del av sin Everio linje videokamera. Hårddisken "hybrid" videokameror spela in video spara den till en intern hårddisk och är också kapabel att ta högupplösta stillbilder. Om du nyligen har köpt en JVC hårddisk videokamera, lära sig att använda enheten är ganska lätt.

Inspelning av video / Ta bilder

Vrid omkopplaren på baksidan av kameran till bilden av videokameran, vanligtvis till höger, och tryck på den röda runda knappen för att spela in video. Att ta bilder, vrid omkopplaren till vänster till och tryck på samma röda knappen. Både fotofiler och videofiler sparas till videokameror hårddisk som kan laddas ner senare.

sceninställningar

Använd scenen inställningar inbyggda i din JVC hårddisk videokamera för att skjuta den bästa video möjligt. Vad scen inställningar du har varierar från modell till modell. De flesta JVC videokameror kommer med en natt fotograferingsläge samt ett läge för ljusa situationer som sand och snö och en sportläge för snabbrörliga händelser. Du kan välja en viss scenläge i videokameran genom att trycka på menyknappen och sedan bläddra ner till menyn scen inställningar. Menyknappen är typiskt placerad på baksidan av kameran.

ladda ner video

Anslut din JVC hårddisk videokameran till datorn via USB för att ladda ner video och bildfiler. När du är ansluten ska du kunna få tillgång till videokamerans enheten och dra och släppa filer från videokameran mycket som du skulle en annan extern hårddisk. Om du har problem med att överföra filer från videokameran till datorn, installera programvaran som ingick i en CD med din JVC videokamera.