Hur man tar bort dörr Fascia på en 1994 Jeep Wrangler

May 19

Hur man tar bort dörr Fascia på en 1994 Jeep Wrangler


Förfarandet för att ta bort fascia (kåpa) från dörrarna till din 1994 Jeep Wrangler varierar beroende på om du har en hardtop eller konvertibla toppmodell. Skillnaderna är i driften av glasfönster i hardtop versionen och den icke-manövreras (blixtlås öppnas) plastfönster enheten i sufflettmodellen. Varken version är svårt när det gäller att ta bort luckan panelen, men de kräver lite olika förfaranden.

Instruktioner

1 Öppna huven och koppla bort batteriets minuskabel med en tång om Jeep är utrustad med krockkuddar.

2 Ta bort armstödet och dörrhandtaget enheten från insidan av varje dörr med en stjärnskruvmejsel. Ta bort insexskruvarna på en hardtop modell, med en insexnyckel och ta bort luckglaset vev. Packa upp plastfönster om din Jeep har en sufflett. Tryck ner på botten av fönsteröppningen och dra sedan upp kraftigt på fönsterenheten. Upprepa för det andra fönstret. Vrid fönster kragarna 90 grader och ta bort dem från topparna av dörrarna.

3 Bända dörrpaneler bort av dörrarna med en platt, gaffel spett eller en platt skruvmejsel med en trasa lindad runt den. Arbete runt de yttre kanterna av panelerna tills inredningspanelen är fri från snäpplåsen. Sätt en platt skruvmejsel i genomföringen hål, om din Jeep har en sufflett, för att frigöra de övre clipsen.

4 Dra paneler bort från dörrarna och koppla bort alla elektriska sele anslutningar. Ta paneler ut ur fordonet.

Tips

  • Innan du installerar panelerna, se till att hållarna är installerade på panelen (snarare än på dörren) och eventuella kablage är anslutna.