Vilken typ av kamera behöver jag för att ta bilder för My online-butiker?

August 23

Vilken typ av kamera behöver jag för att ta bilder för My online-butiker?


Produktfotografering inte nödvändigtvis den största eller den dyraste digitalkamera på marknaden, eftersom de flesta komprimerar och DSLRs innehåller mer än tillräckligt med funktioner och möjligheter att utföra ett bra jobb. Du behöver inte de flesta megapixlar någonsin inklämda i en digitalkamera eller varje lins tillgänglig. Den typ av kamera du väljer för produktfotografering beror främst på personliga preferenser, dina kunskaper om fotografering och dina egna behov användnings. Antingen en kompakt eller DSLR skulle fungera tillfredsställande för jobbet, så länge som några viktiga delar är närvarande.

megapixlar

Tvärtemot vad många tror, ​​inte megapixel räkna inte jämställas med bättre bilder. I själva verket, för foton avsedda för online-användning, du vanligtvis inte behöver något högre än 4 eller 5 megapixel. Något mer än så och du får bilder med onödigt stora filstorlekar måste minska senare i ett fotoredigeringsprogram. Kom ihåg att dessa bilder är avsedda för snabb lastning och visning på nätet, vilket innebär att deras ideal slutliga filstorleken bör förbli under 1 MB.

makro~~POS=TRUNC

Fotografering produkter kräver förmågan att fokusera på nära håll på ett objekt som avses i kameralinsen termer som "makrofokus." Medan ett zoomobjektiv möjliggör ett intryck av närbild fokus gör det också en punkt verkar platt och ointressant. Mest point-and-shoot kompaktkameror erbjuder en "makro" motivtyp --- typiskt representeras av en symbol av en blomma --- att få extremt närbilder av ett objekt. Dedikerade makroobjektiv är tillgängliga för DSLR-kameror.

Blixt

Även om en blixt hjälper till att lägga upplättningsblixt till dina bilder och minska skuggor, kan det också lämna produkten ser tvättas ut eller producera reflekterade ljuspunkter. Det bästa blixt för produktfotografering möjliggör justerbar ljusstyrkenivåer och möjligheten att stänga av den helt och hållet. De flesta digitala systemkameror och kompaktkameror har en inbyggd blixt, men inte alla kan du justera blixtens intensitet eller undertrycka den.

Stativgänga

Produktbilder bör visa objektet som bäst. En suddig, krokig bild vittnar kvaliteten på objektet presenteras. Med hjälp av ett stativ hjälper till att undvika minut skaka uppenbara i bilder tagna med en handhållen kamera, så en stativfäste är ett måste. En stativfäste på en kamera ser i allmänhet som en liten skruvhål på undersidan, och ingår i alla digitala systemkameror och några komprimerar.