Garmin Nuvi 750 startar inte

August 12

Garmin Nuvi 750 startar inte


Garmins Nuvi 750 är en personlig Global Positioning System (GPS) satellitnavigeringsmottagare. Nuvi 750 fästen via en sugkopp och vaggan till vindrutan på ett fordon. Vaggan drivs av en cigarett-tändare-stil plugg. När Garmin snäpps i hållaren, ska det slås på automatiskt. Denna anslutning laddar Nuvi 750, alltför; eller så kan du ladda 750 med en USB-kabel eller en extra nätadapter. När Nuvi 750 är laddat, kan du använda den utanför fordonet. Du kan korrigera en Garmin Nuvi 750 kraft-on problem genom att följa en serie steg.

Instruktioner

1 Anslut vaggan vindrutan-mount i bilens cigarettändare / kraftuttags uttaget på instrumentbrädan. Enheten ska slås på automatiskt om den är ansluten och motorn är igång eller om tändningen är inställd på "Acc" -läge. Vrid tändningen till "Acc" position om det inte är.

2 Ladda Nuvi 750 om du använder den utanför fordonet och det går inte att slå på. Antingen ladda den i fordonet eller Anslut den medföljande USB-kabeln mellan datorn och USB-uttaget på enheten. Slå på datorn och lämnar Nuvi ansluten ett tag. Garmin Nuvi kommer inte ut om datorn är avstängd. Om du använder fordonet kit för att ladda din Nuvi 750, kom ihåg att enheten inte kommer att ta ut i temperaturer kallare än frysning och varmare än 113 grader Fahrenheit. Ladda enheten i hemmet under extrema förhållanden.

3 Anslut nätadaptern till ett vägguttag och den andra änden i enheten. Låt Nuvi att ta betalt för en stund, sedan försöka att slå på enheten igen.

4 Vrid Nuvi 750 strömbrytare och slå på den igen om det fortfarande inte går att slå på. Skjut strömbrytaren åt höger och håll den i 8 sekunder. Om enheten är laddad, skulle det vända på.