Hur man ansluter GPS till Google Earth

May 30

Du kan använda GPS-aktiverade mobila enheter, såsom Nexus One, iPhone och Droid att spåra din position med Google Earth Mobile. Kartläggningen har GPS-spårning inbyggd i den, vilket gör att du kan titta på 3-D terräng och satellitbilder över platser. Om du äger en Droid mobil enhet, får du bättre resultat om du använder en Wi-Fi-nätverksanslutning för att få tillgång till Google Earth Mobile, istället för 3G, eller en annan typ av dataanslutning.

Instruktioner

1 Aktivera en Wi-Fi-nätverksanslutning på din mobila enhet. Tryck på "Meny" -knappen och sedan ikonen "Inställningar". Välj "Trådlöst och inställningar" och trycka på "Wi-Fi" för att aktivera den. Välj "Wi-Fi-inställningar" för att ansluta till ett nätverk. Välj ett nätverk som du vill använda och klicka på "nätverksnyckel." Ange ditt lösenord information och knacka på "Klar" -knappen.

2 Öppna webbläsaren i din mobila enhet. Skriv in URL-adressen, "m.google.com/earth" i adress locator rutan. Välj alternativet "Installera nu" och följ instruktionerna på skärmen installations. Du kan också använda en dator med en aktiv Internet-anslutning för att hämta och skicka "Google Earth" till din mobila enhet.

3 Leta efter "Skicka till telefon" hyperlänk på hemsidan och klicka på den. En popup-ruta kommer att visas på skrivbordet. Skriv "m.google" i fältet och tryck på "OK" -knappen. Inom några minuter kommer du att få ett meddelande på din mobila enhet från Google Earth Mobile. När installationen är klar, leta efter "Google Earth" -ikonen på startskärmen.

4 Placera fingret över ikonen "Google Earth", och knacka på det för att öppna programmet. Kontrollera att göra vissa ikonen "Look Around" är påslagen. Leta reda på ikonen nära det nedre vänstra hörnet på skärmen och peka på det. Färgen på fältet under ögat blir grön för att indikera att den fungerar.

5 Använd Google Earth Mobile för att hitta din plats. Tryck på knappen "Meny" ligger nära botten av skärmen. Välj "Min plats" alternativ från menyn. Den inbyggda GPS-tracking system kommer att visa en satellitbild med en blå prick som pekar på din exakta position.

6 Använd ditt finger för att navigera, zooma in och ut på satellitbilden med hjälp av klämrörelsen. Placera pekfingret och tummen tillsammans på skärmen och sedan flytta dem längre ifrån varandra för att öka storleken på satellitbilden, eller närmare varandra för att minska storleken på bilden.

7 Tryck på knappen "Meny" igen för att söka efter en specifik plats. Välj "Sök" alternativ från menyn. Skriv ett sökord, till exempel ett företagsnamn inom rutan, och klicka på knappen "Sök". Om du vill visa ytterligare information och bilder om platsen, klicka på den röda eller blå prick visas på satellitbilden.