Hur man använder HTC Sync att sätta Apps på en Aria

June 14

Hur man använder HTC Sync att sätta Apps på en Aria


HTC Corporation tillverkar flera mobiltelefoner som kör Googles Android-operativsystem, inklusive HTC Aria. Du kan installera program som inte köpts via Android Market dina Aria med hjälp av HTC Sync-programmet, som finns på HTC: s webbplats. När du har installerat programmet och ställa in telefonen att känna igen icke-Android Market program, det tar bara ett par klick för att överföra ett program från datorn till Aria.

Instruktioner

1 Tryck på din Aria knapp "Meny". Tryck på "Inställningar" och sedan på "Program." Tryck på "Okända källor" rutan för att tillåta installation av icke-Android Market program på telefonen.

2 Öppna datorns webbläsare och gå till HTC Sync 3,0 nedladdningssidan på htc.com.

3 Rulla längst ned på sidan och välj HTC Sync från rullgardinsmenyn. Klicka på "Download" -knappen och klicka sedan på "Spara fil" i dialogrutan.

4 Kör den nedladdade installationsfilen och följ anvisningarna på skärmen för att installera HTC Sync programmet till datorn.

5 Anslut Aria telefonen till datorn med USB-kabeln.

6 Tryck på "HTC Sync" i dialogrutan som visas på Aria telefon.

7 Skriv in ett namn för din telefon till enheten set-up box som öppnas i programfönstret HTC Sync. Klicka på "Spara" för att spara inställningarna för enheten.

8 Klicka på "Application Installer" i programfönstret HTC Sync på datorn. Markera kryssrutan bredvid "Android OS installationsfil (apk)", klicka på "OK" och klicka sedan på "Nästa" -knappen.

9 Klicka på "Bläddra" och gå till den mapp som innehåller program som du vill installera på din Aria. Appen kommer att ha filändelsen APK.

10 Klicka på "Öppna", "Next", sedan "Finish" för att installera programmet på din Aria telefon.

11 Följ eventuella installationsuppmaningarna som visas på telefonen för att slutföra installationen.