Hur får jag HD-stationer från en Raw Cable?

October 28

Hur får jag HD-stationer från en Raw Cable?


Raw kabel är en hänvisning till en enskild audio / videokabel för elektroniska apparater, särskilt tv, när det gäller HD-film och ljudinnehåll. Om du funderar på att ta emot HD-TV-stationer med en rå kabel, behöver du bara en viss kabel, men du behöver kontakta din nuvarande kabel eller satellit leverantör för att få bättre ljud / videoprogram.

Instruktioner

1 Ring din nuvarande TV-leverantör och begära att uppgradera till HD tjänsten. Detta kräver normalt en ny mottagare låda, som du får antingen genom att plocka upp från den lokala servicecentret eller genom att vänta på en servicetekniker att stoppa genom och lämning hårdvaran.

2 Sätt koaxialkabeln löper från antingen parabol eller utanför kabeltjänst till "In" på den nya HD-mottagare.

3 Anslut HDMI (high-definition multimedia interface) i "HDMI Out" porten på HD-mottagare. Denna enda rå kabel ger både ljud- och videosignaler, så du behöver inte ytterligare hårdvara eller kablar för att utföra anslutningen.

4 Anslut den andra änden av kabeln till en av de "HDMI IN" portar på HDTV. Du måste ha en high-definition television; annars är det inte kan producera de förbättrade audio / videosignaler (och standard-tv inte har en HDMI-ingång alternativ).

5 Slå på HDTV och HD-mottagare och tryck sedan på "Input" alternativet på TV och välj "HDMI". HD mottagarin laddar nu på den anslutna TV-skärmen.