Olika typer av engångskameror

October 27

Olika typer av engångskameror


Trots den växande populariteten för digitalkameror, är digital fotografering inte alltid det bästa alternativet, i synnerhet när det gäller vissa miljöer eller händelser. Engångs kameran i allmänhet bara används en gång, men det är relativt billigt och är ett bra alternativ för situationer där digital fotografering kan vara olämpligt. Dessa kameror används ofta för att dokumentera idrottsevenemang, för brud- partier, och till och med under vatten. Kodak, Fujifilm och bröllop Center är tre företag som tillhandahåller en mängd olika engångskameratyper avsedda för specifika situationer.

Kodak

En av världens etablerade ledare i allt fotografiska erbjuder Kodak en uppsjö av engångskameratyper som passar de flesta konsumenternas behov. En anmärkningsvärd alternativet är Sport Engångs kamera, vilket är idealiskt för utomhus, dagsljus användning och kan användas för vattensporter upp till 50 fot djup. Det säljer för ungefär $ 11,99, och, liksom de flesta Kodak engångskameror använder ISO 800 hög hastighet film för att minimera suddiga bilder även i snabba sport. Andra alternativ är en engångskamera utrustad med 35 procent zoom (även om 11,99 $), och engångskamera Fun Saver som kostar endast $ 5,20. Beskyddare av Kodak kan även köpa engångskameror i bulk med skräddarsydda logotyper och bilder tryckta på dem, som kan vara användbara för företagsevenemang och detaljhandel kampanjer. Information om alla Kodak engångskameror och prissättning kan hittas direkt på Kodak webbplats.

fujifilm

Fujifilm, en annan erkänd marknadsledare inom branschen för fotografi och film, har också ett antal engångskameratyper, benämnda QuickSnap kameror från Fujifilm. Färre alternativ än Kodak har Fujifilm tre QuickSnap kameror sörjt för vissa miljöer och situationer. Superia Kameran levereras med en valfri blixt, är perfekt för användning utomhus, och tar 27 bilder. Den Quicksnap Marine är en undervattenskamera som fungerar på djup på upp till 33 fot och är också tänkt för dagen, utomhusbruk. Slutligen använder Night & Day engångskamera en dubbel blixt, vilket gör det kan trogen natten representation. Återigen, innehåller Fujifilm webbplats mer detaljerade produktbeskrivningar och information.

bröllop Center

Även om det inte är känt för sin expertis inom fotografi och film, erbjuder Bröllop Center ett antal engångskamera paket som syftar till att ge en minnesvärd och underhållande sätt att fånga grupp firandet. Som specialiserat sig på att fånga bröllop, har centret ett antal olika engångskameror med bröllopstema design. Alternativen omfattar klassiska vita kameror, kameror med bröllopstårta bilder på dem, och även strass späckade kameror. Bröllop Center innehåller också vissa konstruktioner är lämpliga för andra typer av fester. Varje kamera är utrustad med en blixt och kapacitet för 27 exponeringar, och kostar ca $ 4 till $ 6 varje. Bröllop Center erbjuder även kamera klistermärken för alla ambitiösa bröllopsfixaren som vill prova sin hand på kameradesign. Alla tillgängliga mönster kan ses på bröllop Center webbplats.