Komma åt YouTube på en Palm Pre

February 23

Komma åt YouTube på en Palm Pre


När du är borta från din stationära eller bärbara dator och har lite ledig tid som du vill använda titta på video på YouTube, använd din Palm Pre mobiltelefon. Du kan också spela in video med telefonens inbyggda 5-megapixelkamera, och omedelbart överföra dem till YouTube från den plats där du gjorde videon. Palm Pre har en pekskärm och ansluter till Internet via Wi-Fi och cellulära datanätverk, så att du kan enkelt använda den för att få tillgång till YouTube.

Instruktioner

1 Tryck på "Program" på Palm Pre skärmen och sedan trycka på "YouTube" app-ikonen för att starta den.

2 Tryck på "Sök alla videoklipp" om du vill söka efter en video, sedan skriva in nyckelord eller en fras, och sedan trycka på ikonen förstoringsglaset för att söka. En lista över videoklipp visas med miniatyrbilder för varje.

3 Tryck på "Video" och sedan på "Popular" för att se en lista över de mest populära videoklipp på YouTube. Tryck på "Video" och sedan på "Mest sedda" för att se en lista över de videoklipp som de flesta människor har sett.

4 Tryck på en video miniatyr från listan för att börja spela det. Tryck på text till höger om en video bild för att läsa information om det.

5 Peka på mitten av videobilden för att avslöja kontrollerna. Tryck på "Paus" för att pausa en video, och tryck på "Play" kontroll för att spela upp en film. Tryck på reglaget och dra det åt höger för att gå framåt i videon, och dra den till vänster för att gå bakåt genom videon.

6 Tryck på mitten av "gest Area" på bildskärmen, och sedan trycka på ikonen av huset för att se dina program.

7 Tryck på "Video", och sedan på "Video Roll" för att se en lista med videoklipp som du sköt med Palm Pre kamera. Tryck på "Ladda upp" och sedan på "YouTube" och sedan logga in på ditt YouTube-konto. Skriv nyckelord och en beskrivning för videon, och sedan på "Ladda upp" att lägga upp den på YouTube.