Hur man berättar Magnesium Fälgar

July 24

Hur man berättar Magnesium Fälgar


Magnesium fälgar är helgat som den klassiska amerikanska racingratten. Mag hjul på gatan framkalla hastighet, nåd, och spänningen i travet och erbjuder ett spännande utseende bilar av alla märken och modeller. När man överväger fordon med eftermarknaden delar eller när du utför Bilvård, kan det bli nödvändigt att tryggt identifiera magnesiumfälgar. Eftersom pulverlackering och andra ytbehandlingar kan förhindra en visuell identifiering, finns det några grundläggande sätt att kontrollera metallen som magnesium.

Instruktioner

1 Prova vinäger testet. Släpp lite 5% surhet vinäger på baksidan av fälgen. Om de vinäger bubblor, är fälgen magnesium.

2 Skrapa en del av den yta med ett rakblad. Om vinäger testet verkar obetydlig (det är inte, men vissa människor tycker om att vara trippel säker), skrapa en del av målet på baksidan av fälgen. Magnesium visas silver i färg. De sticklingar eller chips kommer att vara dammig eller flagnande. Som jämförelse kommer aluminium visar en vitare färg när skrapas och marker blir gummiartad eller mjuk.

3 Slipa metallen. Om skrapning görs ensam, kan det inte vara en färdig jämförelse eller referensram för att känna sig trygga i testet. Om det finns ett område stort nog att slipning inte kommer att förstöra utseendet på fälgen (detta kräver en liten kvarn, alltför), sätta på skyddsglasögon och slipa metallen. Magnesium squeals ofta när tryck appliceras, eftersom det är en hård metall.

4 Testa tätheten. Densitet är specifik och konstant, så alla provstorleken kommer att arbeta för att testa densitet. Bestäm provets vikt i gram. Släppa provet i en bägare med vatten för att bestämma volymen av provet med en vattenförskjutningstest. Dividera massa per volym. Densiteten av magnesium är 1,74. Som jämförelse är aluminiums densitet 2,7.