Hur du köper en begagnad bil Amp

April 10

Bil förstärkare lägga nytt liv till bilens stereosystem. Men utan rätt förstärkare du inte kommer att göra din bilstereo någon rättvisa. Att köpa en begagnad bil förstärkare kommer att spara en massa pengar och du kan även hitta någon som säljer knappt används amp.

Instruktioner

1 Bestäm om du vill ha en mono, tvåkanals eller fyra kanalsförstärkare. Vad du väljer beror på hur många högtalare du vill makt och om du har en subwoofer eller inte. Tänk på vad som skulle vara bäst för den musik som du vill spela i bilen.

2 Hitta rätt matchning för bilens högtalarsystem. Se till att RMS och toppeffekt betyg av förstärkaren matchar bilens högtalare, annars kan du skada dina högtalare.

3 Sök efter begagnad bil förstärkare du vill köpa. Kolla på nätet på auktion webbplatser, pantbanker och tidnings radannonser. Många auktion webbplatser ger dig möjlighet att göra en sökning för modeller och prisklasser.

4 Forskning säljaren innan du köper. Om du inte känner dig bekväm med säljaren, inte köpa från honom. Det kommer att spara mycket tid och pengar om du forskning innan du köper.

5 Få ett bevis på att den begagnade bilen förstärkare fungerar om du kommer att köpa det från en privat fest. Om du köper på nätet och inte kan få bevis, ta reda på om webbplatsen finns en köpare skyddsplan som gör att du kan returnera varan för en återbetalning om det inte fungerar.

Tips

  • När du köper på nätet, aldrig använda instant kontanter pengar att överföra tjänster för att skicka pengar. Det är ett mycket riskabelt sätt att betala någon du inte känner.