Hur man byter rätt strålkastarglaset församlingen på 1999 Buick Regal

April 27

Om strålkastarenheten på 1999 Buick Regal är skadad eller strålkastarglaset läcker, kan du ta bort och ersätta den integrerade aggregatet utan att använda hjälp av en reparationsverkstad. Aggregatet själv var utformad för relativt enkel frigöring från 1999 Regal eftersom det måste tas bort från framsidan av bilen för att ändra strålkastarnas lampor eller riktningspositionsljus.

Instruktioner

1 Se till att strålkastarna omkopplaren (på förarsidan av Regal s passagerarkabinen) är i avstängt läge.

2 Släpp huven spärren och öppna huven.

3 Närma sig passagerarsidan strålkastarenheten. (Även på vänster sida, är detta den högra linsaggregat när man sitter inne i fordonet.)

4 Lokalisera de två vita fästvinklarna på den övre bakkanten av aggregatet.

5 Lyft flikarna rakt uppåt ungefär en tum till en och en halv tum och.

6 Ta enheten från sidorna av den främre kanten (var försiktig om eventuella trasiga lins bitar, även om linsen är gjord av plast, kan du fortfarande få skära av ojämna bitar).

7 Stadigt dra enheten utåt, bort från framsidan av Regal. Vicka enheten något för att avsätta strålkastarenheten inriktningsstyrtappar från sina ankare.

8 Dra enheten endast tillräckligt långt för att få tillgång till kabelstammen anslutningar för halvljus, helljusstrålkastare och den integrerade parkerings / riktat ljus.

9 Vrid behålla krage halvljuslampa (utanför lampan, mot stänkskärm) ett kvarts varv motsols för att avlägsna ljuset från strålkastarenheten medan den fortfarande är ansluten till kabelstammen. Var noga med att inte komma i kontakt med halogenlampor med bara händerna, eller så kan du skada lamporna.

10 Vrid behålla krage helljuset (inner strålkastare, närmare grill) på samma sätt som du gjorde halvljuslampa för att avlägsna helljusglödlampan och sele från strålkastarenheten.

11 Vrid uttaget av de sista kvarvarande integrerade parkering / riktnings glödlampa och kablagemontering ett kvarts varv moturs för att ta bort den från strålkastaren enheten.

12 Kasta enheten och ersätta det med det nya strålkastarenheten genom att följa stegen ovan i omvänd ordning. Se till att rikta in flikarna på fästkragen och parkering / riktad lampsockeln med passande skårorna på nya strålkastarenheten innan du slår dem alla medsols ett kvarts varv för att låsa dem på plats.