Hur avskräcka en metalldetektor från att upptäcka en mobiltelefon

September 23

Hur avskräcka en metalldetektor från att upptäcka en mobiltelefon


Mobiltelefoner, en gång en sällsynt och dyrbar handelsvara, är nu en nödvändighet för många människor. Barn och tonåringar tar mobiltelefoner till skolan, och vuxna använder sina telefoner för att bedriva verksamhet utanför kontoret. Vissa platser, såsom skolor, ser mobiltelefoner som en distraktion. Många skolor förbjuda mobiltelefon användning, och de övervakar studenter som kommer in i byggnaden med en metalldetektor. Säkerhetskontroller på flygplatser använder också metalldetektorer för att hjälpa tjänstemän att hitta potentiellt farliga föremål, såsom knivar eller pepparspray. Om du inte vill att en metalldetektor för att hitta din mobiltelefon, är det möjligt att skydda enheten med handen.

Instruktioner

1 Cup handen runt mobiltelefon. Se till att din hand täcker alla delar av mobiltelefon. Metalldetektorn kommer att hitta några otäckta delar.

2 Trycka handen stadigt mot endera sidan av kroppen för att bilda en sköld runt telefonen.

3 Gå igenom metalldetektor portalen så fort som möjligt. När man går igenom, hålla mobiltelefonen borta från sidan av metalldetektor.

Tips

  • En demonteras mobiltelefon med batteri skild från kroppen, kan också göra det genom en metalldetektor.
  • På vissa ställen, såsom flygplatser eller domstolar, tjänstemän ber dig att placera din mobiltelefon i ett fack för skanning innan du passerar genom metalldetektorn. Detta scan inte skada telefonen, så det finns inget behov av att smyga telefonen genom metalldetektorn.
  • Försök inte att smyga en mobiltelefon genom en flygplatsens säkerhetskontroll metalldetektor. Om det upptäcks, kan väktare klappa dig ner eller söka dig.