Soundbar Installation för en 2005 Jeep Wrangler

March 29

Soundbar Installation för en 2005 Jeep Wrangler


Lägga till en soundbar till din Jeep är ett enkelt sätt att öka utbudet av ljud bilens stereo kan producera. En soundbar är en enkel men givande uppgradering eftersom det kan återge bas och mellanregistret bättre än fabriks högtalare. De flesta SoundBar komma med fordonsspecifik monterings hårdvara för att göra installationen ganska lätt.

Instruktioner

1 Köp en soundbar för din specifika bilens årsmodell för att du har rätt fästen och kommer inte att behöva borra några hål.

2 Koppla den negativa kabeln från jeep batteri, som kommer att förhindra elektriska skador som kan uppstå under installationen.

3 Ta bort det översta från Jeep för att ge enkel tillgång till störtbåge. På så vis kan en mycket större arbetsyta under installationen.

4 Ta bort utfyllnaden kring jeep störtbåge genom att lossa kardborrebandet håller den på plats.

5 Fäst soundbar till mitt stöd för jeep störtbåge enligt tillverkarens anvisningar med hjälp av de medföljande fästen. I händelse av monteringsfästena inte rada upp med fabriksborrade hål, måste du borra nya hål.

6 Ta stereo från instrumentbrädan i din Jeep genom att referera till bilens instruktionsbok. Instruktionsboken kommer att ha särskilda riktlinjer för en 2005 Jeep.

7 Anslut högtalarkabeln till soundbar följa instruktionerna. Använd avbitare för att ta bort den skyddande beläggning runt kabeländarna för att säkerställa en god anslutning.

8 Kör högtalarkabeln till jeep stereo. Dölja kabeln genom att dirigera den genom störtbåge och under bilens mattor.

9 Anslut högtalarkabeln till baksidan av jeep stereo genom att referera till kopplingsschemat i jeep bruksanvisning.

10 Anslut den negativa batterikabeln.

11 Testa Soundbar genom att starta Jeep och slå på radion.

Tips

  • Under körning med toppen på, kan det vara svårt att höra stereo även med tillägg av en soundbar. En förstärkare kommer att möjliggöra en ökad volym och kompensera för väg och vindbrus.
  • Underlåtenhet att koppla den negativa batterikabeln innan installation av soundbar kan leda till skada.