Hur använder jag Canon SD1100IS som en webbkamera?

September 30

Hur använder jag Canon SD1100IS som en webbkamera?


De flesta peka och skjuta digitalkameror har förmågan att spela in video. Denna funktion när den kombineras med rätt adapter kan du använda din Canon SD1100IS som webbkamera. Släpptes 2008, är Canon SD100IS Digital ELPH kompakt digitalkamera med en 8,0 megapixel sensor och förmågan att fånga video. Kameran levereras med nödvändiga kablar för att ansluta till videoinspelning adaptern och sedan till datorn. När den är ansluten och ställa upp, kommer du att vara redo att ha levande videosamtal.

Instruktioner

1 Anslut Canon SD1100IS kameran till videoinspelnings adapter du köpt, och anslut att adaptern till datorn. Kablarna för kameran ska inkluderas när du köpte kameran och adaptern använder en USB-kabel för att ansluta till datorn.

2 Anslut A / C adapter för kameran till ett vägguttag och sedan in i kameran. Slå på och ställa in kameran på "Video" genom att skjuta strömbrytaren högst upp till höger på baksidan av kameran till liten videokamera ikon. Du bör också ansluta kameran till en liten bordsstativ så att du enkelt kan flytta den och peka i rätt riktning.

3 Anslut videoinspelning adaptern och vrid den och på datorn.

4 Klicka på "Start" -knappen längst ner till vänster på datorns skrivbord. Gå till "Computer", klicka på ikonen för Canon-kamera, och du bör se en videoström som kommer från den.

5 Justera kamerans position, så din bild på skärmen är att passa dig.

6 Öppna videochattprogram som du vill använda. Öppna menyn "Alternativ" i verktygsfältet, klicka på "Video Settings" och leta efter din Canon SD1100IS kamera. Klicka på "Spara" och du sätts upp.