Blackberry Tips & genvägar

November 21

Grundarna av CrackBerry.com likna med en BlackBerry smart telefon för att ha ett beroende: Om du bär telefonen i knät när du kör, svara på alla e-postmeddelanden på två minuter eller mindre och även ta telefonen till badrummet med dig, då du har en allvarlig BlackBerry vana. Om du är en ny ägare till en av dessa populära enheter, finns det några tips och genvägar som hjälper dig att använda din BlackBerry mer effektivt och minska den tid du spenderar mixtra med det i onödan.

Byta program

Tryck och håll "Alt," hit sedan "Escape" en gång för att gå direkt från ett program till ett annat utan att gå tillbaka till menyskärmen. Fortsätt att hålla ner "Alt" -knappen när du navigerar genom dina tillgängliga program. När du har hittat den du vill, släpper "Alt" för att öppna den.

e-post genvägar

Använd mellanslagstangenten för att spara knapptryckningar när du fyller i e-postadresser. När du skriver en adress i ett e-post specifika området, första gången du trycker på mellanslagstangenten kommer att producera "@" symbol. Andra gången du trycker på mellanslagstangenten kommer att producera en "prick".

Lägga till ett bokmärke och surfning

Tryck på "A" medan i BlackBerry webbläsare till bokmärke sidan du är på för enkel referens. Du kommer att uppmanas att ange ett namn för bokmärket och klicka sedan på "Lägg till".

Andra BlackBerry surfar genvägar:
För att öppna bokmärkeslistan genom att trycka på "K" knappen.
För att flytta till toppen av en lång sida genom att trycka på "T."
För att gå till botten av en sida genom att trycka på "B."
För att återgå till din startsida, tryck på "H."
Om du vill uppdatera genom att trycka på "R"

Kalender

När du använder kalendern i din BlackBerry och måste boka en tid för ett visst datum, tryck på tangenten "G", skriv sedan in det datum som du vill. Se till att du är i "månad" eller "vecka" vyn när du gör det. Detta kommer att hjälpa dig att spara tid att bläddra igenom månader och år av kalendern. Du kan också snabbt ändra vyn med hjälp av bokstavstangenterna. Tryck på "D" för dagsvyn, "W" för veckovyn och "M" för månadsvy.