Hur du ansluter din lokala telefontjänst

June 23

Hur du ansluter din lokala telefontjänst


Det finns många saker att hantera när du flyttar till en ny adress, men du behöver inte oroa dig för hur du ansluter din lokala telefontjänst. Det kan verka som en överväldigande uppgift att få lokal telefon kopplad eftersom det finns så många olika leverantörer att välja mellan, men det finns sätt att förenkla processen och finna en lämplig leverantör som tjänar ditt område. När du har telefonen ansluten, kommer du vara fri att ringa dina vänner att hjälpa till med uppackningen.

Instruktioner

1 Fråga dina grannar som telefon de använder. Om en granne är nöjd med sin tjänst, kan det också vara en lämplig lösning för dina behov. Alternativt kan du använda en onlinetjänst som Connect min telefon för att hitta telefonbolag som betjänar ditt område. Du kommer att behöva ange ditt gatuadress och postnummer för att hitta matcher i ditt område.

2 Ring telefonbolaget eller besöka sin webbplats för att ta reda på mer om dina tillgängliga alternativ. Välj en plan som bäst passar dina behov. Till exempel, om du gör många fjärrsamtal, väljer en plan som inkluderar obegränsad långväga ringer.

3 Granska och godkänna företagets villkor. Du kanske kan göra detta i telefon med en kundtjänst eller på bolagets webbplats. Villkoren kommer att innehålla uppgifter och anställningstid, aktivering avgifter och avbokningsregler. Om du inte håller med företagets villkor, hitta en annan leverantör.

4 Betala för den första månaden av tjänsten och ta del av ditt telefonnummer. Prata med en kundtjänst om du vill behålla ditt gamla telefonnummer i stället för att få en ny. Det finns ofta avgifter i samband med den här tjänsten.

5 Boka en tid och vänta på telefon ska aktiveras. Om du har valt en kabel telefon plan, behöver du en servicetekniker att besöka ditt hem och installera utrustningen. Annars kan det ske på distans. I detta fall kommer du bara behöver ansluta din telefon till telefonjacket och vänta för tjänsten ska aktiveras.