Kan jag ansluter min laptop till min Vizio TV och använda den som en bildskärm?

June 21

Anslut din bärbara dator till din Vizio TV för att maximera dina visningsmöjligheter. Ansluta din bärbara dator till din Vizio TV är idealisk för spegling din bärbara display på större skärm för att dela med en grupp människor eller för att förlänga din personliga arbetsyta. Oavsett om du använder en dator eller en Mac, kan du ansluta din bärbara dator till din Vizio TV i några minuter.

PC

Du kan ansluta en dator bärbar dator till en Vizio TV med antingen en VGA, HDMI eller DVI-till-VGA eller DVI-till-HDMI-kabel. VGA-ingång ligger på baksidan av Vizio TV - vanligtvis i nedre högra hörnet - i RGB PC sektionen. VGA-ingång ligger under texten "RGB PC." HDMI-ingångar finns i det nedre högra hörnet på baksidan av Vizio TV och längs den vänstra kanten av TV: n. Det spelar ingen roll vilken HDMI-ingång du ansluta datorn till. Använda en HDMI-kabel matar ut PC video i HD. Alla de andra kablar produktionen i standardupplösning.

mac

Bärbara Mac-datorer har en mini-DVI-videoutgång. Du kan ansluta din Mac till en Vizio TV med antingen en mini-DVI-till-VGA eller mini-DVI-till-HDMI-kabel. Eftersom mini-DVI-utgångar i standardupplösning, oavsett vilken kabel du använder, kommer den utmatade video på Vizio skärmen visas endast i standardupplösning.

Audio

Eftersom VGA-kablar inte bära ljud, ansluta en dator ljudkabel till mikrofonuttaget på din PC eller Mac bärbara dator om du använder VGA-utgång för att ansluta din bärbara dator till TV: n och du vill att ljudet. Anslut den andra änden av PC-ljudkabeln till ljudingången till höger om RGB PC-ingång på baksidan av TV i RGB PC sektionen. Om du kör en HDMI-kabel från den bärbara datorn till Vizio TV, behöver du inte ansluta någon typ av separat ljudkabel eftersom HDMI-kabeln bär datorns ljud.

Skärmalternativ

PC låter dig spegla visning på både den bärbara datorn och Vizio TV förlänga datorskärmen från den bärbara datorn till TV: n eller visa displayen på endast den externa skärmen. Alternativt kan en Mac laptop du förlänga din bärbara dator till Vizio TV eller spegla din bärbara display på Vizio TV.