Hur man reparerar Felaktiga blinkers på en 2005 Chevy Truck

December 16

Hur man reparerar Felaktiga blinkers på en 2005 Chevy Truck


Det är ett par möjliga orsaker till en felaktig blinkers i 2005 Chevrolet lastbil. De ledningsanslutningar kan vara lös, säkringen kan ha sönder, eller lampan kan ha helt enkelt utbränd. Oavsett problemet, det finns ett enkelt sätt att lösa problemet på något 2005 Chevy lastbil.

Instruktioner

1 Parkera bilen och öppna huven. Ta nycklarna ur tändnings.

2 Ta bort de två stiften på toppen av strålkastarenheten. Dra strålkastarenheten ut. Kontrollera den elektriska kontakten är ordentligt ansluten till den bakre delen av strålkastarenheten. Tryck blinkerslampa på plats, vilket gör att det inte är löst.

3 Tryck på blinkers hållarklämman att frigöra blinkershuset. Tryck på spärrfrigöringsspaken på huset för att släppa lampan. Ta bort den gamla glödlampan och installera en ny. Chevrolet lastbilar använder 3157 lampor för blinkersen.

4 Sätt tillbaka bakljushuset och byt ut strålkastarenheten tillbaka in i fordonet. Tryck ned de två stiften för att säkra strålkastare.

5 Öppna säkringsdosan som sitter under huven på förarsidan. Kontrollera säkringen märkt "LT trlr" för vänster blinkers och "RT trlr" för högersväng signalen. Om någon går sönder, bör den bytas ut. En säkring är trasig om metallskenan inuti är bruten. Använd en säkring avdragare för att ta bort säkringen och installera en ny.

Tips

  • Se till att din bil är avstängd när du utför någon underhållsåtgärd.
  • Rör aldrig glaset på en halogenlampa med bara händerna, eftersom det kan minska lampans livslängd.