Hur man skickar ett MMS till Verizon Wireless

May 13

Hur man skickar ett MMS till Verizon Wireless


En multimediameddelanden, eller MMS, är en typ av meddelande som du kan skicka över mobiltelefoner som har en multimediaformat till exempel en bild, video eller ljud eller en kombination av dem. Verizon Wireless telefoner är ett märke av telefon som tillverkar modeller som kan ta emot dessa typer av meddelanden. Om du vill skicka ett MMS till en Verizon Wireless telefon, lära sig stegen kan hjälpa dig att få din bild, video eller ljud till den person som du vill.

Instruktioner

1 Kontrollera med ägaren av Verizon Wireless telefon innan du skickar ett MMS. Ring eller textmeddelande mottagaren och fråga om han eller hon kommer att kunna ta emot ditt meddelande. Många telefoner, såsom äldre modeller utan kameror, kan inte ta emot MMS, så kontrollera innan du försöker skicka.

2 Välj multimedia du vill skicka. De flesta telefonens menyer har en multimediaundermeny eller bilder-och ljudundermeny, som är där de flesta av de sendable multimedia kommer att ligga på din telefon. Markera bilden, tonen eller video som du vill skicka.

3 Fyll i personens namn eller nummer, om han eller hon är på telefonens kontaktlista i rutan där det står "Till:" och lägga till ett ämne i "Ämne" textrutan som avser MMS-meddelandet. Vissa telefoner har också en textruta för ett kort meddelande, så fyller detta, om telefonen har detta eller lämna den tom.

4 Klicka på "Skicka" eller tryck på "Skicka" -knappen på din telefon och dina multimedia ska börja sända. Med många telefoner kan skicka ett MMS ta några sekunder eller till och med några minuter, så ge din telefon tid för att slutföra transaktionen.

5 Kontrollera med mottagaren som dina MMS mottogs. Som med tidigare kan du ringa eller text mottagaren att se om ditt MMS tagits emot. Om det ännu inte har varit, prova att skicka meddelandet igen.

Tips

  • Om telefonen har MMS-sändning förmåga, är chansen att det kan också skicka MMS-meddelanden till e-postkonton. Om din vän inte har MMS kapacitet på hans eller hennes Verizon Wireless telefon, försök att skicka meddelandet till hans eller hennes e-postkonto, eftersom de flesta e-postservrar är MMS-kapabla.