Hur man kan blockera mobiltelefon Interference

November 3

När du kommer nära andra telefoner, radioapparater och elektronisk utrustning, kan du uppleva störningar från din mobiltelefon. Du kan märka statisk eller en bleeping ljud som bara försvinner om du stänger av andra elektroniska enheter. Här är några sätt att blockera irriterande störningar som kan uppstå från mobiltelefoner.

Instruktioner

1 Köp aluminiumfolie från din lokala mataffär. Du behöver bara en liten mängd av aluminiumfolie.

2 Rip off en bit aluminiumfolie. Du vill mäta ut en 8- till 10-tums bit, beroende på storleken på din mobiltelefon. Placera mobilen på toppen av aluminiumfolie.

3 Vik bit aluminiumfolie över mobiltelefon. Linda den nedre halvan och sidorna av folien, så att de helt täcker telefonen. De aluminiumfolie blockerar alla signaler som sänds ut av telefonen som kan orsaka irriterande störningar.

4 Leta efter alternativa metoder för att blockera mobiltelefon störningar. Förutom att linda telefonen i aluminiumfolie, kan du stänga av mobiltelefonen från att se om det stoppar störningar.

Tips

  • Du kommer inte att skada din telefon genom att linda enheten i aluminiumfolie. När du är klar med de andra enheterna, kasta aluminiumfolie och använda telefonen igen.
  • Du kommer inte att ha möjlighet att ta emot telefonsamtal medan telefonen kvar i aluminiumfolie. Ringer automatiskt får skickas till din röstbrevlåda.