Hur man stänger av knappljud på en Motorola Razr

May 21

I likhet med många andra mobiltelefoner, standardinställningarna för Motorola Razr möjliggör knappsatsen ljuder när du ringer eller skicka textmeddelanden. Även om pip hörs när tangenttryckningar på Razr är mjukare och mindre påträngande än vissa andra modeller, de fortfarande kan vara distraherande i vissa situationer. Lyckligtvis finns det flera sätt att stänga av knappsatsen piper på Razr att hålla telefonen tyst när du använder den.

volymknappen

Även om det kanske inte är bra etikett att skicka textmeddelanden medan engagerad i ett samtal eller ett möte, det är ibland nödvändigt. Därför, om du bara behöver stänga av knapptoner av din Motorola Razr telefonen så att du kan skicka textmeddelanden diskret, är den enklaste metoden att helt enkelt använda volymknapparna på sidan av telefonen. När du vänder öppna Razr telefonen, kan du använda de två knapparna på vänster sida vid basen av skärmen för att öka eller minska alla ljud från telefonen. För att minska volymen på knapptoner så att de gör inget ljud alls, kan du trycka på nedre tangenten flera gånger tills visas på skärmen visar inga volym staplar synliga. Om du använder den här metoden, men se till att du stänger av volymen på Razr telefonen tillbaka, eftersom du inte kommer att kunna höra telefonen ringer eller höra andra tala om du ringer ett samtal.

tyst profil

Den tysta profil på en Motorola Razr fungerar ungefär på samma sätt som att vrida volymen av telefonen hela vägen ner. När du väljer den tysta profilen för Razr, alla ljud från telefonen är avstängda. Skillnaden är att du fortfarande kan ringa samtal och höra den andra parten när man pratar, medan att använda volymknapparna kommer också att minska volymen av den andra partens röst. Aktivera tyst profil på Razr telefonen är relativt enkelt; Du kan göra det genom att ändra telefonens ringstilinställningar. För att aktivera den tysta profilen genom att trycka på "Meny" -knappen, välj sedan "Inställningar", "ring Styles," "Detaljer" och slutligen "Tyst" alternativet.

Justera Tangenttoner Endast

Om muting alla ljud från din Motorola Razr är inte den metod du vill använda, gör att telefonen även att stänga endast knappsatsen volymen själv. Enligt denna metod, kommer telefonen fortfarande avger valda ringsignal när du tar emot samtal eller texter. Inställningar för knappsatsen volymen är också i Ring Style delen av inställningsmenyn. För att minska knappvolym till noll genom att trycka på "Meny", "Inställningar", "Ringsignaler", "Style Detail" och sedan "knappsats volym." Efter att ha valt alternativet knappsats Volym-menyn kan du använda uppåt- och nedåtpilarna ovan och under menyknappen för att justera volymen för ljudet som produceras när du trycker på tangenterna på telefonen. Genom att trycka på nedåtpilen flera gånger kommer att minska volymen på knappsatsen till noll.

Anslut ett headset

Liksom många andra mobiltelefoner, gör Motorola Razr du ansluta ett headset för att göra handsfree-samtal. När du ansluter ett headset till Motorola Razr, den enda hörbara ljud som avges från telefonen är ringsignaler vid inkommande samtal. Knapptoner inte längre hörs när du ansluter ett headset. Motorola Razr stöder mini-USB och Bluetooth-headset. Med hjälp av mini-USB-headset är relativt enkel, eftersom du bara behöver ansluta kabeln till mini-USB-porten på vänster sida av telefonen nära botten av basen. Om du vill använda ett Bluetooth-headset, men måste du konfigurera den i Bluetooth-länk delen av huvudmenyn.