Hur till låsa upp en Panasonic EB-X701

March 14

En mobiltelefon som tillverkas av Panasonic, ett japanskt multinationella Electronics Corporation baserad i Osaka, har EB-X701 ett "Lås" -funktionen för att förhindra obehörig åtkomst till telefonen och dess innehåll. Låset kan anpassas för att bli aktiv efter en viss tid eller om abonnentidentitetsmodulen (SIM) kort tas bort. För att låsa upp en Panasonic EB-X701, ange ditt 5-siffriga låskoden inrättat när du först låst telefonen.

Instruktioner

Lås upp med PIN

1 Tryck på valfri tangent på Panasonic EB-X701. En skärm ber om ett personligt identifieringsnummer (PIN-kod) visas.

2 Ange 5-siffriga PIN med hjälp av telefonens numeriska tangentbordet.

3 Vänta som Panasonic EB-X701 är olåst. Använda din mobiltelefon som vanligt. För att låsa telefonen igen trycka på "Power" -knappen och välj "Lock Phone" från menyn med hjälp av piltangenterna.

PUK eller PUK2-koden Displays

4 Kontakta din mobiloperatör kundtjänst när den personliga låsa nyckel eller stift låsa nyckel (PUK) eller PUK2 kodsbegäran skärmar. Kundservice kan skicka en signal för att låsa upp telefonen och låter dig skapa en ny PIN-kod. Tillhandahålla användaridentifiering för att bekräfta att du är innehavare av kontot, såsom ett personnummer och kontonummer. När upplåsningskod anges felaktigt tre gånger, telefonen lås och önskemål antingen en PUK eller PUK2-koden. När detta händer, har du inget annat val än att kontakta din leverantör för att låsa upp telefonen.

5 Ange PUK eller PUK2-koden från din leverantör. Var försiktig att ange koden; Om du anger fel kod 10 gånger kommer telefonen att sluta fungera och SIM-kortet kommer att bli permanent oanvändbar.

6 Vänta en stund efter att PUK-koden eller PUK2-koden. Efter telefon låser, passa på att ändra telefonens låskod till någonting personlig och minnesvärd i menyn "Inställningar". Om det hjälper, skriva ner och lagra koden i fall du glömmer igen i framtiden.

Tips

  • Om du har glömt din låskod, prova "12345".