Hur man gör en ficklampa i ett High Output Laser

July 30

En laserpekare är i huvudsak en ficklampa som har en laserdiod i stället för en glödlampa. Du kan göra en ficklampa i en hög intensitet, laglig, laserpekare med några leveranser från en laser leverans butik, tillsammans med några verktyg som vanligtvis finns i de flesta hem. Vuxen övervakning krävs om den person som gör ficklampan i en laserpekare är en liten, eftersom en lödkolv måste användas.

Instruktioner

1 Placera ett ark av tidningen på ett bord för att skydda ytan. Skruva av reflektorn framifrån av ficklampan och placera den åt sidan. Skruva lampan inuti den främre delen av ficklampan från lampmodulen uttag. Placera glödlampa åt sidan.

2 Skruva av batterilocket från botten av ficklampan. Ta ur batterierna och placera dem och batteriluckan åt sidan.

3 Skära av de två ledningarna som är anslutna till botten av lasermodulen med avbitare. Placera lasermodulsidan nedåt på tidningen.

4 Värm upp lödkolven i sex minuter innan du fortsätter. Applicera en droppe av lod till mittkontakt på undersidan av lasermodulen. Applicera en droppe av lod på en sida av kontaktringen kretsande centrumkontakt. Låt lodet svalna i två minuter.

5 Placera en ände av en av de två ledande stift mot lodet på mittkontakt. Placera spetsen av lödkolven mot pinnen. Skjut in stiftet i lodet så snart den börjar mjukna. Ta bort lödkolv. Släpp stift efter 30 sekunder har gått. Låt lodet svalna under ytterligare en minut. Upprepa hela denna procedur med en ände av den andra ledande stiftet och lodet på kontaktringen kretsande centrumkontakt. Koppla ur lödkolv.

6 Ta bort plastlinsinsatsen från insidan reflektorn och kasta den i papperskorgen. Placera reflektorn framsidan nedåt på tidningen. Placera den främre delen av lasermodulen i reflektorn. Rita en ring runt lasermodulen på reflektorn med fettet penna. Ta bort lasermodulen

7 Skär ut insidan av reflektorn genom att följa cirkeln ritats på det med bladet av en brukskniv. Förfoga över utskuren plast från reflektorn i papperskorgen.

8 Ta tag i basen av den röda laserdiod med pincett så att de två ledande stift som är fästa i botten är vända nedåt. För in den kortare av de två stiften i centrumhålet i toppen av lasermodulen. För in den längre av de två stiften i hålet intill centrum i toppen av lasermodulen.

9 Sätt i lasermodulen, ledande stift först, i den främre delen av ficklampan. Driva lasermodulen i ficklampan tills tapparna kommer i kontakt med glöd lampfattningen. Applicera silikonpasta runt lasermodulen så att den följer ficklampan. Låt silikonpasta inställd för en timme innan du fortsätter.

10 Skruva reflektorn tillbaka på framsidan av ficklampan. Applicera silikonpasta runt lasermodulen så att den fäster på sidorna av reflektorn. Låt silikonpasta inställd i en timme. Placera batterierna tillbaka i batterifacket och skruva batteriluckan igen.

Tips

  • Batterierna i ficklampan kommer inte att driva laserdioden så länge som de skulle en glödlampa.
  • Använd skyddsglasögon för att skydda dina ögon när du använder din laserpekare.
  • Använd endast svag stråle (relativt sett) av en röd laserdiod för att göra din laserpekare.
  • Rikta aldrig strålen från en laserpekare eller laser skapa enhet på en person eller husdjur ögon.