Hur man kan förbättra en Android Keyboard

March 1

Hur man kan förbättra en Android Keyboard


Android-enheter kan du anpassa telefonen som du vill. Du kan installera program, ändra utseendet på telefonen och ändra operativsystemet. Du kan också anpassa tangentbordet för att göra den mer effektiv. Det finns ett antal justeringar du kan göra till standardtangentbordet, men om det inte gör som du vill, kan du prova några av de anpassade tangentbord som finns i Android Market.

Instruktioner

default Tangentbord

1 Tryck på hemknappen på enheten.

2 Tryck på menyknappen och välj "Inställningar" och sedan "Språk och tangentbord."

3 Välj "användarlexikon." Visa anpassade ord du har lagt till enheten ordbok, så det kommer att acceptera och erbjuda dem som rekommendationer när du skriver. Du kan välja ett ord för att redigera eller ta bort det, och du kan trycka på menyknappen för att lägga till ett nytt ord. Tryck på knappen Tillbaka när du är klar.

4 Tryck på "Android tangentbord". Ändra så många alternativ som du vill göra tangentbordet fungerar bäst för dig. Justera vibrationer, slå på eller stänga av skärm förslag systemet och automatisk komplettering, och så vidare. Du måste experimentera för att ta reda på vad som fungerar bäst.

5 Växla "Visa inställningsknappen" för att "Visa alltid" om du ska göra flera ändringar i alternativen i tangentbordet. Detta gör att du kan ändra inställningar direkt från tangentbordet. Det kommer att finnas en ny växel formad nyckel längst ned till vänster på tangentbordet. Peka på den för att gå till sidan Inställningar.

ny Tangentbord

6 Öppna "Android Market" app. Appen finns under "marknaden" i den del av startskärmen huvud Applications.

7 Sök efter "tangentbord" eller för en specifik applikation som du vill prova. Prova "Smart Keyboard", "SlideIT Keyboard" och "SwiftKey tangentbord." Vissa program kan du fingret från nyckel till nyckel i stället för att trycka på varje tangent individuellt.

8 Tryck på knappen under alternativet "Buy" eller "Install" appen. Om du får en betald app, måste du köpa den och följ anvisningarna på skärmen för att göra en betalning. Om du hämtar en gratis app, klicka på "Install" och sedan "OK".

9 Vänta appen att ladda ner och installera. Du kan se status på "Anmälan Bar" längst upp på skärmen.

10 Tryck på hemknappen och tryck sedan på menyknappen.

11 Välj "Inställningar" och sedan "Språk och tangentbord." Tangentbordet app som du installerade visas.

12 Välj tangentbordet app som gör det möjligt. De flesta program har en alternativ inställningar samt. Välj att konfigurera appen.

Tips

  • Du kan hitta betalappar som har en fri version som löper i en viss tid, eller som har en enstaka pop-up ber dig att köpa den fulla app. Dessa studier kan hjälpa dig att avgöra vilken app är bäst.
  • Du kan prova tangentbord appar från icke-marknadsresurser. Vara säker på att du litar på utvecklaren, eftersom icke-Market appar kan vara ett hot mot enhetens stabilitet eller säkerhet.
  • Hämtning av program från marknaden över mobilnätet räknas som data på telefon plan, vilket kan resultera i extra avgifter på din faktura.