IPhone 3G Hörlursuttag Problem

June 19

IPhone 3G Hörlursuttag Problem


IPhone 3G använder en standard ljudutgång för anslutning av hörlurar till enheten, vilket gör att du kan lyssna på musik, ringa och ta emot samtal och använda iPhone privat. Flera felsöknings kontroller bör utföras om du upplever problem med hörlursuttaget på din iPhone 3G. Använd dessa steg för att sätta fingret om problemet är en hårdvara, mjukvara eller tillbehör fel.

Hörlursuttag Typ

IPhone 3G har en integrerad, 3,5 mm stereoljud jack i det övre vänstra kanten av enheten. Alla hörlurar utrustad med en 3,5 mm stereojackkontakt kan användas med 3G genom att sätta i kontakten i hörlursuttaget uttaget tills den låses på plats. Underlåtenhet att helt sätta i kontakten i uttaget kan resultera i förlust av stereo och försämrad ljudkvalitet. Hörlursuttaget på iPhone 3G har ingen täckning, så kontrollera insidan för damm eller ludd som kan orsaka en dålig anslutning.

inline Mikrofon

IPhone 3G är utformad för att ta emot hörlurar med en inbyggd mikrofon. För att uppnå detta är botten anslutningen på teleplugg delas i två, som automatiskt detekteras av iPhone. Om dina hörlurar med en inbyggd mikrofon använda en annan anslutningsmetod än 3G standardgränssnitt kommer mikrofonen inte fungerar. Ljudproblem kan också införas om du använder en inkompatibel headset, trots att teleplugg verkar korrekt ansluten till iPhone 3G.

Starta eller återställa din iPhone 3G

Ett fel på iPhone ljudutgång är inte nödvändigtvis ett hårdvaruproblem. IPhone-användare har rapporterat problem såsom låg volym, saknade stereokanaler och dålig ljudkvalitet som följd av ett operativsystem fel. Håll iPhone "Sleep / Wake" -knappen i tre sekunder och skjut på skärmen "Skjut för att stänga" knappen till höger för att stänga enheten ned om du upplever ljudproblem från hörlursuttaget. Tryck på "Sleep / Wake" igen efter en minut för att slå på iPhone igen. I många fall kommer detta att lösa ljudproblem. Detta steg bör utföras innan reparation eller återvänder iPhone.

Test Hörlurar

Slitage kan ta en vägtull på en hörlurarnas teleplugg som ett resultat av det upprepade gånger in och tas bort från jack uttag. Rotera kontakten när den är ansluten till iPhone 3G med musik spelar kan indikera om en sida av pluggen är slitna och inte längre gör en fast kontakt. Brustna trådar i kabeln kan också presentera som nedbruten ljud. Anslut hörlurarna till en alternativ musikspelare för att testa dem. Om problemet kvarstår, är felet med hörlurarna snarare än iPhone 3G uttag.