Hur att återställa Phone Textmeddelanden

December 8

Hur att återställa Phone Textmeddelanden


Textmeddelanden som har tagits bort av misstag behöver inte vara förlorad för alltid. Du kan också återskapa data från mobiltelefon SIM-kort som har skadats. Människor har varit kända för att missbruka denna teknik för att spionera på sina anställda, makar eller vandrande tonåringar. Se till att du använder laglig programvara på ett sätt som inte står i strid med lagar om privatlivets helgd. Du kan använda ett SIM-kortläsare för att återställa förlorad data.

Instruktioner

1 Köp ett SIM-kortsläsare och tillhörande programvara för att hämta information från SIM-kortet. Installera programvaran på datorn enligt tillverkarens anvisningar. De flesta program startar ett program guiden när CD: n placeras i CD-ROM-enheten. Följ instruktionerna för att installera programvaran.

2 Ta ut SIM-kortet från mobilen. Slot SIM-kortet i läsaren. Sätt läsaren till USB-porten på datorn.

3 Använda programvaran för att få tillgång till informationen på SIM-kortet. Detta kommer att omfatta 10 senast slagna numren, raderade meddelanden och kontakter. Du kan hantera informationen i programmet och överföra den till ett nytt SIM-kort om din är skadad.