Hur man använder gamla DirecTV skålen för en antenn

September 15

Hur man använder gamla DirecTV skålen för en antenn


En gammal DirecTV skålen kan användas som en antenn, eftersom det är i stånd att reflektera och koncentrera de signaler som sänds av TV-stationer. Eftersom de redan monterade utanför redan trådbundna och inte används, kan de göra en bra ställning och en förlängning för att förbättra signalen som kommer till en vanlig antenn. Skålen kan inte användas som en antenn ensam, utan snarare som ett komplement och kommer att göra kanalerna tydligare och mindre ojämn.

Instruktioner

1 Köp en liten antenn, som kommer att användas för att plocka upp signalen från TV-kanaler. Mät din maträtt och registrera storleken på dess centrum när du köper antennen.

2 Borra ett hål i träet tillräckligt stor så att ledningarna kommer ut från centrum av antennen kan ta sig igenom hålet. Säkra träbit mot insidan av antennen med silvertejp.

3 Lägga kabeln-mesh på insidan av antennen så att den täcker hela ytan. Använda brytkniv för att skära ett hål i mitten av nätet så att det kan passa runt trä, som redan är installerad. Använd tejp för att fästa den mask till kanterna av skålen.

4 Anslut ledningarna till antennen som du har köpt. De flesta antenner har hål för kablar som kan snäppas in med hjälp av fingrarna.

5 Borra små hål i trä för att säkra antennen. Om antennen inte har små öppningar för installation var som helst på sin bas, sedan borra hålen genom det också. Hålen bör vara mindre än skruvhuvudet eller de kommer inte att hålla.

6 Fäst antennen på trä med skruvarna med hjälp av en skruvmejsel för att slutföra skapandet av din antenn. Eftersom antennen är belägen i mitten av skålen, och skålen är en krökt reflekterande yta, kommer signalen att förstoras mot antennen. Detta skapar en mycket bättre bild på din TV. Detta använder alla komponenterna tillsammans för att skapa en mycket kraftfull mottagare.