Hur att skicka söta textmeddelanden

August 22

Hur att skicka söta textmeddelanden


Författande perfekt textmeddelande kan vara ganska skrämmande. How do you say precis rätt sak i en sådan liten mängd utrymme? Dessutom kan rör din ton och humor i ett textmeddelande vara nästan omöjligt. Lyckligtvis finns det sätt att lägga mening till dina andra än bara vanliga ord textmeddelanden. Genom att skicka söta textmeddelanden kan du säga en hel del mer.

Instruktioner

1 Öppna upp textmeddelanden funktionen. Beroende på din telefon, bör du antingen ha en textmeddelanden ikon på startmenyn, eller bör kunna få tillgång till SMS-funktionen från alternativen på startskärmen.

2 Börja ett nytt meddelande eller svara på ett tidigare meddelande. Till att börja ett nytt meddelande, välj "nya" eller "ny text" alternativet. Om du vill svara på ett tidigare meddelande, klicka på meddelandet för att öppna upp och sedan välja svarsfunktionen, antingen på skärmen av textmeddelandet eller i dess alternativmenyn.

3 Infoga smileys. En smiley eller emotikon kan ibland säga mycket mer än bara ord. De flesta mobiltelefoner har smileys eller uttryckssymboler som kan nås av textmeddelanden alternativmenyn. Om telefonen inte har dessa inbyggd, misströsta inte. Du kan bygga din egen genom att använda knappsatsen på telefonen. Du kan skicka en ros genom att skriva "@> - -" eller kanske skicka en blinkning genom att skriva "" -) ". Klicka på länken i resurser för fler exempel "Smileys och uttryckssymboler".

4 Skriv meddelandet i textese. Textese är text stenografi som använder förkortade stavning och akronymer. Ett exempel på textese är "i <3u" för "Jag älskar dig." Du kan också brukar använda som låter tal i stavningar, som "gr8" för stor, och ersättningsnummer för ord, som "2" för "till". Textese har också ett antal förkortningar som "lol" för "skratta högt" och "BRB" för "är strax tillbaka." Använd textese sparsamt för mycket av det kan göra det tröttsamt. Se länken "SMS Dictionary" i resurser för fler exempel.

5 Skriv något sött och personlig. Våra dagar vår långa och ibland våra jobb är ännu längre. Ta emot en söt personlig text kan göra dagen gå snabbare. Bara skicka den söta budskap "Kan inte vänta att se dig" kommer att göra dem angelägna om att se dig också. Du kan också bara text för dem att du tänker på dem eller att du älskar dem. Ibland kan en romantisk text vara bättre än en chokladask eller ett dussin rosor.

6 Skicka text. Klicka antingen på knappen Skicka eller valde sändnings alternativet textmenyn. Vissa telefoner kommer med ett program för att fördröja sändningen av text, så att du kan få texten skickas vid en tidpunkt när du är tillsammans.

Tips

  • Läs över din text innan du skickar den. Bara för att du är söt betyder inte att du ska inte korrekturläsa.