Hur man laddar ner musik till din iPod

January 8

Hur man laddar ner musik till din iPod


Apples populära musikspelare iPod finns i fyra modeller: Classic, Nano, Shuffle och Touch. När du får en iPod, du vill ha en stor musikval på senaste gadget. Du kan ladda ner musik direkt från iTunes på iPod Touch, som kan ansluta till Internet, eller så kan du synkronisera någon av de fyra modeller till iTunes på datorn och överföra musik till den mobila enheten därifrån.

Instruktioner

1 Dra ut din CD-samling och och börja överföra din musik till iTunes på datorn. Importera hela innehållet i CD-skivor eller välj bara ett fåtal titlar. När du har musiken i iTunes kan du överföra låtarna till din iPod.

2 Använd iTunes Store på datorn för att handla för ny musik. Du kan söka efter artistnamn, låttitel eller album. Priserna visas bredvid låten. ITunes erbjuder ibland gratis musik också. Checka in regelbundet och ladda ner musik till din dator.

3 När du har all musik lagrad i ditt iTunes-bibliotek, ansluter iPod till datorn med USB-kabeln som medföljde enheten. Beroende på dina inställningar, kommer all din musik överföra till iPod eller bara vissa låtar.

4 Om du har en iPod Touch, kan du synkronisera den med iTunes på datorn för att överföra musik, men du kan också använda sina trådlösa funktioner för att ladda ner låtar direkt från iTunes Store. Tryck på "iTunes" -ikonen på iPod startskärmen. Bläddra eller söka efter musik. Tryck på en knapp med ett pris eller ordet "gratis" för att inleda en nedladdning direkt till iPod.

Tips

  • Försök att hämta musik från CD-skivor innan inköp på iTunes. Detta kommer att spara pengar i det långa loppet.
  • Fråga dina vänner om musik nedladdning program. Vissa är mer användarvänliga än andra. Var inte rädd för att ta bort eller lägga till olika program beroende på din bekvämt nivå.
  • Använd ett iTunes-presentkort, i stället för att maxing ut ditt kreditkort.
  • Kom ihåg att varje program du lägger till datorn tar upp plats!
  • Virus finns fortfarande! Kontrollera att du har ett giltigt virusskydd program på datorn när du hämtar musik.
  • Tänk på att titlar och artistnamn kan felstavat när du laddar ner musik, så bli inte orolig när dina favoritartister namn är felstavat.