Hur man installerar Ljus i en Trailblazer

November 4

Hur man installerar Ljus i en Trailblazer


Installera strålkastarna på en Trailblazer SUV, antingen för utbyte eller uppgradering, är en process som du behöver göra internt under huven på fordonet. Konsumenter som uppgraderar till halogenstrålkastare njuta av en mycket ljusare ljus, tillsammans med säkrare nattrafik. Byte av strålkastare rakt ut på grund av skada eller standard kan spara massor av pengar genom att inte gå till mekaniker och behöva betala kostnader för arbetskraft. Ersättningen av strålkastarna kommer att ta cirka en timme, som du kan göra med bara en skiftnyckel och reservdelar.

Instruktioner

1 Öppna huven på Trailblazer. Koppla batterianslutningskontakter från batteriet för att stoppa strömmen från att strömma genom SUV. Lossa och ta bort skruvarna som håller strålkastarna på plats med skiftnyckeln. Ställ in skruvarna åt sidan på en plats där de inte kommer att rulla iväg (dessa kommer att behöva bytas ut senare).

2 Nyp sidoflikarna i strömkabelanslutningarna som håller strömkablarna till strålkastarna. Försiktigt bort strålkastarna och ställ dem åt sidan. Placera ersättnings strålkastarna i höljet formen av grillen där de gamla strålkastarna brukade vara.

3 Byt ut skruvarna för att hålla de nya strålkastarna på plats och dra åt. Plocka upp kraftkablar och anslut dem tillbaka på plats i de nya strålkastarna så att de hakar, betyda att de är säkra. Placera batterikontakterna tillbaka till batteriet och dra dem med skiftnyckel. Vrid strålkastare på att testa.