Hur man gör gratis telefonsamtal på en M300 från Samsung

September 30

Ibland ringer planer kan vara stora kostnads ​​fräsar, men det finns oftast någon uppoffring med lägre prissatta erbjudanden. Det är förmodligen något i planen som också kapas för att göra priset uppnås. I de flesta fall, de månatliga minuter lida. Men lyckligtvis finns det sätt att komma runt dessa frågor och hålla lämplig hastighet. Samsung M300 kan ställas in med Google Voice, så samtal kan göras med hjälp av Google som en integrationskälla för samtalsöverföringar, i motsats till att använda dina service tillhandahålls minuter. Ställa in Google Voice med Samsung M300 kan ta fem till 10 minuter, men det är väl värt ställtiderna och minuter du kan spara.

Instruktioner

1 Gå till Googles e-inloggningssidan i webbläsaren. (Se Resurser för Gmail inloggning platslänken.)

2 Ange din e-användarnamn och lösenord i de angivna fälten för att komma åt ditt Gmail-konto.

3 Öppna en annan webbläsarfönster, och få tillgång till Google Voice hemsida för att skapa en integrerad konto med Gmail. (Se Resurser för Google Voice hemsida länk.) När Googles startsida laster, kommer du att omdirigeras till Google Voice installationen.

4 Skriv riktnummer du vill använda för att länka Samsung M300 till kontot. Klicka sedan på "Sök lediga siffror." En Google databas visas med siffror du kommer att kunna välja från.

5 Klicka på knappen till vänster om 10-siffriga mobilnummer du väljer att använda. Klicka sedan på "Fortsätt".

6 Skriv in det nya fyrsiffriga PIN i de obligatoriska datafält för att skapa en åtkomstkod för den nya mobila konto.

7 Markera kryssrutan bredvid "Jag accepterar" action under datafält för att uppfylla avtalet använder Google Voice. Klicka sedan på "Fortsätt" igen för att fortsätta.

8 Skriv in 10-siffriga numret i samband med Samsung M300 till den som en telefon för vidarebefordran. Klicka sedan på "Call Me Now" för att bekräfta och aktivera Google Voice med din Samsung M300. Google automatiserat system kommer att ringa din telefon, och en uppmaning om accesskoden kommer att visas på skärmen.

9 Ange åtkomstkoden i telefonens mobila knappsats och tryck på lämplig knapp för att bearbeta aktivering. Skapa ett Google Voice-konto kan du vidarebefordra och ringa gratis via Samsung M300 och datorn med hjälp av Google, till skillnad från tjänsteleverantören.

Tips

  • Underrättas kommer Google Voice tjänsten endast vara gratis under en begränsad tid. När du har använt alla de gratis ringer krediter, måste du köpa sändningstid.