Hur du ändrar iPod 5G Teman

October 12

IPod är en media gadget produceras av Apple. IPod har gått från att bara vara en enkel MP3-spelare till en datalagringsbehållare, en annan enhet för din dator, ett bibliotek fyllt med e-böcker och ljudböcker och ett spelsystem som passar överallt. En av de roliga inslag i iPod är att du kan ändra dess teman så ofta du vill och anpassa telefonen för att matcha din personlighet.

Instruktioner

1 Kontrollera om du har den senaste firmware installerad på din iPod. Tryck på ikonen "Inställningar" och välj "General". Tryck på "Om" och all information om din iPod, inklusive vilken version eller firmware den har, visas.

2 Anslut din iPod till datorn genom att ansluta kabeln i anslutningsporten på iPod och USB-sida till din dator. När datorn känner igen iPod, kommer du att se ett meddelande som säger "Do not disconnect."

3 Skapa en mapp på skrivbordet och märka det så att du vet att det är den mapp du använder för detta projekt. Ladda ner iPod Guiden (se Resurser) till datorn och placera de uppackade filerna i den nya mappen.

4 Hämta Touch Hack Version 2.0 (se Resurser) och spara filen i mappen också.

5 Högerklicka på iPod guiden och välj "Kör". Välj "Firmware" fil från rullgardinsmenyn.

6 Öppna Touch Hack filen och klicka på "Bin" fil. Det kommer att fortsätta att ladda ikoner och bilder.

7 Klicka på "Skriv till iPod" och klicka på knappen som frågar om du är säker. Du kommer att se meddelandet "Successfully Skriven."

8 Koppla bort iPod från datorn genom att högerklicka på ikonen iPod och välja "Mata ut."

9 Öppna din iPod och välja ett av de teman som har överförts till din iPod.