Felsökning Audio Sync på en LHT764

August 15

Felsökning Audio Sync på en LHT764


LG LHT764 är en hemmabio i en låda och levereras med surroundhögtalare och en DVD-spelare. Med hårdvaran har du flera HDMI-utgångar och andra anslutningsalternativ, så att du kan ansluta en HD-TV eller andra enheter på utrustningen. Vid användning av LG hårdvara, du kan märka att ljudet är ur synk (detta sker med en TV hook-up). När detta inträffar, måste du felsöka TV och LG LHT764 att avgöra vad som händer.

Instruktioner

1 Kontrollera kabelanslutningarna löper från LG LHT764 till TV-systemet. Om kablarna kopplas bort eller inte införas helt är det möjligt för ljudet att bli out-of-sync (särskilt med analoga baserade kabelanslutningar).

2 Uppgradera din kabelanslutning till HDMI om möjligt (detta fungerar endast på HDTV). HDMI ger en snabbare dataöverföringshastighet, garanterar ljudet inte faller ur synk. Om detta inte är möjligt, använda en digital optisk kabel, i stället för någon RCA, tråd eller koaxial hook-up.

3 Torka bort alla DVD du använder med surroundsystem. Om DVD är smutsig ljud och video ofta hoppa, blir felriktade och orsakar en synkroniseringsproblem när du spelar upp ljudet.