Hur man byter en IPAQ 3715 Screen

June 19

Hur man byter en IPAQ 3715 Screen


Med Wi-Fi, digitalkamera, Bluetooth och utrymme masslagring är iPAQ 3715 ett högteknologiskt personlig digital assistent. Med alla dessa funktioner kan du vara ovilliga att öppna enheten för att förändra en trasig eller skadad bildskärm. Men om du inte har råd att ta enheten till en servicetekniker, kan du ha något annat val. Den goda nyheten är att öppna din iPAQ 3715 och ersätta sin skärm är en relativt enkel process som inte bör ta upp mycket av din tid.

Instruktioner

1 Stäng av IPAQ 3715 och vänd på den. Skjut tillbaka batteriluckan av enheten och ta ut batteriet ur facket.

2 Ta bort de fyra skruvarna på toppen och botten på baksidan av enheten med din stjärnskruvmejsel. Lyft sedan baksidan upp och dra den inre kontakten band från baksidan av panelen med fingrarna. Ställ panelen åt sidan. Den gröna moderkort kommer nu att exponeras i det främre huset.

3 Avlägsna enda skruv placerad på den högra sidan av mitten av moderkortet med skruvmejseln. Använd sedan fingrarna för att dra den tjocka, orange LCD-skärm kabel från den högra sidan av moderkortet.

4 Koppla ur liten orange tangentbordet kabeln från det nedre vänstra hörnet av moderkortet med hjälp av fingrarna. Lyft sedan försiktigt gröna moderkortet ut ur huset och ställ den åt sidan. På baksidan av LCD-skärmen visas nu i det främre huset.

5 Lyft LCD-skärmen ut ur huset med fingrarna. Ersätt den med den nya skärmen och återmontera din 3715 i omvänd ordning du tog isär.

Tips

  • Öppnar din iPAQ ogiltigförklarar någon garanti du har på enheten.