Verktyg för vindruta Installation

September 4

Verktyg för vindruta Installation


Byt ut din bil vindrutan hemma med hjälp av olika vindruta installationsverktyg för att spara pengar och tid. Det är en lättlärd färdighet som är speciellt användbar för ägare av klassiska eller äldre bilar, som tenderar att känna sina bilar bättre än vindrutan ersättnings specialister. Göra jobbet själv kan du också se alla områden av rost som kan kräva uppmärksamhet.

tätningspistol

En tätningspistol är ett gemensamt tätningsverktyg som består av ett tomt fat för att ta emot tätningsmedlet, en trigger för att sätta press på kapseln av tätningsmedel och en hållare för kapselns munstycke, som avger tätningsmedlet. Vissa modeller har också integrerade fräsar och munstycken-rensa ledningar. Att välja en kittspruta, testa åtgärden genom att trycka på avtryckaren i. Superior modeller ger en slät och jämnt tryck utan ryck eller fångst. Använd en tätningspistol vid tillämpningen tätningsmedel till glaskanalen när du installerar en ny vindruta. Flödes-grade butyl sealer tillhandahåller en vattentät tätning.

Vindrutan låsremsa Tool

En vindruta låsremsa verktyg är en liten, billig handverktyg som underlättar installationen av gummiremsan som passar in i gummivindrutan surround. Verktyget har två hål i vilka trim är gängad och är särskilt användbar i hörnen som kräver stor kraft till sängs in ordentligt. När trimningen trädd, med den rundade sidan uppåt och utåt, trycker verktyget in i kanalen och sprider gummivindrutan surround isär.

Glas vakuum lyftverktyg

Glas sugkoppar, även känd som sugkoppar, är större versioner av liknande buckla borttagning verktyg. Dessa tunga lyftverktyg används inom glasindustrin för att lyfta objekt som stora ark av glas. En uppsättning består av två koppar som fäster till den rena, oljefri vindruta genom sugning på ömse sidor om den nya vindrutan. Koppar lämnar inga märken på vindrutan, men styrkan som krävs för att lyfta vikten av en vindruta är stor, och en enda arbetare kan behöva en andra par händer att stadigt styra glaset på plats från insidan av fordonet.