Hur man rengör Projektor TV-skärmar

February 22

Projektor TV-skärmar avger en ren bild bild vida överlägsen den bild som visas på en traditionell tub-stil TV. Skärmarna är mycket känsligare än traditionella glas TV-skärmar och bör rengöras och vårdas med särskild uppmärksamhet. Traditionella TV-apparater kan rengöras med ett glas renare och pappershandduk, dock ingen av dessa element är säkra för användning på projektor tv-skärmar, eftersom de kan skada speciell skärm och skärmskydd. Istället rengör skärmen med några enkla ingredienser.

Instruktioner

1 Stäng av TV.

2 Damm TV-skärmen med en mikrofiberduk. Dessa dukar är luddfria och extremt mjuk, förebygga både repor och lint bollar samlas på projektorn TV-skärmen. Damning är ofta allt som krävs för att rengöra skärmen.

3 Fukta mikrofiberduk med en liten mängd vatten. Torka duken över skärmen försiktigt, med hjälp av små cirkulära buffert rörelser. Detta kommer att polera bort fläckar och fingeravtryck, samtidigt förhindrar ränder som kan utvecklas när du torkar från sida till sida.

4 Torka skärmen med en ren, torr mikrofiberduk, återigen med en cirkelpoleringsrörelse. Detta kommer att förhindra att fukt från att sitta på skärmen, och tillåta en ren, skarp bild för att släppa ut från TV: n.