LG Mobiltelefon Tips & tricks

September 1

LG Mobiltelefon Tips & tricks


LG mobiltelefoner är en produkt av en av Sydkoreas största konglomerat, Lucky Goldstar Corporation. Företaget har producerat mobila mobiltelefoner sedan 1996 och som de andra företag i mobiltelefonen industrin, har de var tvungna att hålla igång med den snabba teknik.

Liksom de flesta moderna mobiltelefoner, finns det olika sätt att manipulera teknik, liksom de innovativa funktioner, för att förbättra användarens upplevelse.

Gör en trevägs samtal på LG Shine

Även på standby, ange numret på den första kontakten för att ringa eller tryck nedåt, välj en kontakt från kontaktlistan och trycka på "Skicka". När samtalet pågår, sätter den första kontakten på is och upprepa det första steget genom att antingen skriva in ett annat nummer eller välja en annan kontakt från kontaktlistan. När den är ansluten med den andra uppringaren, tryck på "Skicka" knappen igen för att kombinera samtal till ett.

Sammantaget är det "Down", "Select", "Kontakt", "Skicka", "Alternativ", "Kontakter", "Meny", "Välj Kontakt", "Skicka" och "Skicka igen."

Hur koppla ihop med Bluetooth på LG Shine

Tryck på vänster funktionsknappen för att öppna huvudmenyn och sedan ange "Inställningar".

Välj "Bluetooth" och välj sedan "Sök nya enheter." När du slår på Bluetooth, kommer telefonen automatiskt börja söka efter närliggande enheter. Välj den enhet du vill koppla ihop med och trycker på Lägg till. Ange "0-0-0-0" som lösenord och tryck på "OK".

Fabriksåterställning av LG Secret och LG Prime

För att återställa de ursprungliga fabriksinställningarna på LG Secret, gå till "Inställningar" och sedan "Återställ inställningar" och ange återställningskoden, som är helt enkelt "0000." Detta kommer att återställa telefonen, så det är lämpligt att säkerhetskopiera allt på datorn innan du gör detta.

För LG Prime, kan hård återställning ske genom att gå till "Huvudmenyn" och sedan "Inställningar" och sedan "Återställ inställningar" och sedan slutligen "Master Reset". Tryck på "Ja" och sedan ange koden "0000"

Hur man använder MP3-filer för ringsignaler

Först konvertera låtar till mp3-format och lagra dem i en lättillgänglig katalog. Detta kan göras på en dator med en fil-konvertering programvara.

I bitpim på telefonen öppnar Ringers sidan och klicka på "Lägg till ny Ringer" -ikonen på verktygsfältet. När "Välj filer" öppnas, välj den fil där MP3 lagras.

När "konvertera ljudfiler" rutan visas i bitpim, ändra följande:

Samplingshastighet till 32000 kanalerna till stereo (2) och bithastigheten till 64.

Tryck sedan på Konvertera.

När det omvandlas, tryck "Play Clip" höra låten.

Med hjälp av rosa och röda markörer, välj ett kort klipp från låten, inte mer än 30 sekunder.

Förhandsgranska ringsignal genom att klicka på "Play Clip" och justera markörerna, om det behövs. Klicka på "OK" för att skapa ringsignal.

Obs: bitpim automatiskt lägga till ringsignal till din Ringers sidan.

Om du vill skicka ny ringsignal till telefonen, klicka på "Skicka Phone Data", klicka på "Ringsignaler" och klicka på "OK".

Andra koder och tricks för LG Mobiltelefon

Skriv 2945 # * # på huvudskärmen.

Hemlig meny för LG: 2945 * # 01 * #

IMEI och SW (LG 510): * # 07 #

Programversion (LG B1200): * 8375 #

Recount cheksum (LG B1200): * 6861 #

Fabrikstest (B1200): #PWR 668

Simlock menyn (LG B1200): 1945 # * 5101 #

Simlock menyn (LG 510W, 5200): 2945 # * 5101 #

Simlock menyn (LG 7020, 7010): 2945 # * 70001 #

Simlock menyn (LG 500, 600): 2947 # *