Hur Cut bil försäkringskostnader

August 9

Hur Cut bil försäkringskostnader


Cutting din bil försäkringskostnader är inte särskilt svårt, speciellt med dagens konkurrenskraftiga priser. Däremot behöver du inte bara behöver hitta de billigaste eller mest förminskad försäkringsgivare. Du kan faktiskt sänka dina försäkringskostnader bara genom att hoppa över några av de omfattningar du egentligen inte behöver. Dessa omfattningar är ibland inbyggda som förmåner, men andra gånger de kostar stora pengar och leverera mycket lite i gengäld.

Instruktioner

1 Surfa på Internet och till Geico.com eller Progressive.com. Det är två av de största, billigaste och mest anspråksinriktade företag, och de båda erbjuder lägre priser. Skriv bara in din information på nätet för att få en offert kan du enkelt jämföra.

2 Inkludera alla säkerhetsfunktioner i bilen, som låsningsfria bromsar och stöldskyddsutrustning. Vissa bilar har en elektronisk nyckel med en tänd cut-off-funktionen, och Geico kommer att ge dig en lägre ränta om du har en av dessa. Om du använder din egen enhet som en rattlåset eller radiofrekvens tracker, välja det här alternativet under din kurs offert.

3 Välj bara de omfattningar du behöver enligt lag, liksom grundläggande täckning, egendomsskador och personskador. Du kan sänka omfattningar till $ 10.000 / $ 20.000, vilket innebär 10.000 $ per person och $ 20.000 för hela olyckan. Detta kommer att spara pengar, men det kommer inte att ge dig så mycket täckning.

4 Bestäm om du behöver kollision och omfattande, som täcker dig mot stöld och andra skador som inte är relaterad till en bilolycka (kan innefatta översvämningar, bränder, stormar, etc.). Medan de flesta tillstånd kräver kollision de inte kräver omfattande, men din lien innehavaren kommer. Detta skyddar dem från att förlora pengar om bilen är i en olycka, eller blir stulen.

5 Höj din självrisk till $ 1000 på omfattande om du är bekväm att betala så mycket ur fickan. Oddsen är ganska låg bilen faller offer för stöld eller en översvämning, och, i många fall, kommer du att tjäna tillbaka de extra $ 500 i besparingar efter bara några år.

6 Rådgör med din agent om huruvida du behöver oförsäkrade skydd bilist sakskador. Detta kan vara en överflödig täckning i vissa fall eftersom det bara täcker din bil om drabbats av en oförsäkrade bilist, vilket är vad din kollision täckning är för. Varje stat har olika lagar; vissa kräver detta, och en del har mycket låga självrisker, så be om det och avgöra vad som är bäst.

Tips

  • Att hålla höga självrisker är ett smart drag om du är i allmänhet en säker förare; Men olyckor händer.
  • Risker gäller för varje kostnad som kan uppkomma i en olycka, från medicinsk betalningar till skador på egendom, så vara säker på om du behöver alla tre som du kan göra de kombinerade avdragsgilla betalningar.