Garmin Nuvi 250 Specifikationer

August 16

Garmin Nuvi 250 Specifikationer


Garmin Nuvi 250 kommer att hjälpa dig att komma runt överallt du reser i Nordamerika. Enligt GPS Magazine, är Nuvi 250 den perfekta navigeringsalternativ för konsumenterna på en budget. 250 är en av tre modeller släpptes som en del av Garmins Nuvi 200-serien. Den enda skillnaden mellan de tre är de kartor som ingår. Nuvi 250 säljer för strax under $ 300, i september 2010.

Design

Garmin 250 har en liten, kompakt design. Navigationssystemet är 3,8 inches bred och 2,8 inches hög. Det är mindre än en tum djup och väger drygt 5 oz. Garmin kunna hålla enheten små genom att integrera antennen i systemet. Även om produkten är liten, fortfarande har den en "widescreen" display. Färgen skärmen är 3,5 inches och har 320-by-240 upplösning pixel. Enligt cnet.com, är skärmen tillräckligt stor och tydlig nog att det inte finns några problem med visningen av bilden eller riktningar i olika ljusförhållanden. Användare kommunicerar med Nuvi 250 via pekskärmen.

Funktioner

Även om det är ett grundläggande navigationssystem Garmin Nuvi 250 innehåller några extra funktioner. Ett viktigt inslag är Garmin Lock, en stöldskyddsfunktion för att skydda ditt navigationssystem. Systemet har också en valuta och mätning omvandlare, kalkylator, bildvisare och ett laddningsbart batteri. En USB-kabel och en bil adapter ingår också.

kartor

Garmin Nuvi 250 innehåller kartor för USA, Kanada och Puerto Rico. Sex miljoner intressanta platser laddas in i en databas som medföljer kartorna. Platser av intresse inkluderar hotell, restauranger, bensinstationer och bankomater. Du kan också ladda upp dina egna punkter av intresse samt varningar för hastighetszoner. En röst guidar dig genom riktningar. Kartbilden visar din rutt, din beräknade ankomsttid och avstånd till nästa sväng. Du kan visa kartor i 2-D eller 3-D. När du ställer in en resa på navigationssystemet, kan du välja att undvika motorvägar eller avgiftsbelagda vägar samt välja den snabbaste eller kortaste vägen.

GPS Signal

Garmin Nuvi 250 använder SiRF Star III GPS-mottagare. Enligt GPS Magazine, är denna GPS-mottagare mycket känslig och har en stark signal även i svåra situationer, som att köra bakom höga byggnader eller under broar. Innan denna typ av GPS-mottagare, navigationssystem måste ha siktlinje med himlen för att upprätthålla en signal.